Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Περιστέρι: Ανακοίνωσε και επίσημα τον Βασίλη Σπανούλη για προπονητή

Το Περιστέρι ανακοίνωσε σήμερα τον Βασίλη Σπανούλη για νέο προπονητή της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Τόμιτς .Αυτή είναι η πρώτη ομάδα του Σπανούλη ως head coach μετά την απόσυρση του ως παίχτης , έχοντας  ασχοληθεί με αναπτυξιακές ηλικίες .

Την πρώτη του ομάδα ως προπονητής βρήκε σήμερα ο Βασίλης Σπανούλης. Το Περιστέρι ενημέρωσε σήμερα πως είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας για δύο έτη , όντας η πρώτη ομάδα που θα κοουτσάρει μετα τα τουρνουά Next Genaration της Euroleague μέσα στην σεζόν.

Να θυμίζουμε ως το Περιστέρι θα αγωνίζεται την τρέχουσα σεζόν ξανά στο Basketaball Champions League μαζί με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γεγονός που έκανε πιο εύκολή την απόφαση του να υπογράψει για δύο χρόνια στην ομάδα.

Τον ρόλο του μάνατζερ της ομάδας αναλαμβάνει ο συμπατριώτης (Λάρισα), συνομήλικος, άλλοτε συμπαίκτης (Εθνικές ομάδες Εφήβων και Νέων) και νονός του δεύτερου γιου του Σπανούλη, Γιώργος Τσιάρας, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είχε τον ίδιο ρόλο στον Ηρακλή και ταυτόχρονα αγωνιζόταν στην ομάδα της Μυκόνου.

Συνεργάτης του Τσιάρα ως assistant team manager θα είναι ο Άγγελος Κωνσταντόπουλος που πέρασε από αυτό το πόστο στο Λαύριο.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Βασίλη Σπανούλη για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ξεκινάει την προπονητική του καριέρα από τον πάγκο της ομάδας μας, με όραμα, πίστη και διάθεση, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι του συλλόγου μας“.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας με το Περιστέρι ο Βασίλης Σπανούλης, δήλωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ. Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου“.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ