Παρασκευή, 1 Μαρτίου, 2024

Πήρε έμπειρο προπονητή!

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα προσπαθήσει να ανασυντάξει τη βολιώτικη ομάδα έπειτα από τον υποβιβασμό της στη Γ’ Εθνική! Ο έμπειρος τεχνικός έχει πολλές παραστάσεις από ανώτερη κατηγορία, επομένως θεωρήθηκε από το ΔΣ του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ότι είναι ο κατάλληλος για να αναμορφώσει το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του συλλόγου!

Η ανακοίνωση:
«Ο ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Θεοδόση Θεοδοσιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός έχει εργαστεί στη καριέρα του στην Αναγέννηση Καρδίτσας (άνοδος από Δ’ Εθνική στην Football League 2 και έπειτα στην Football League) στον Απόλλωνα Λάρισας (άνοδος από Football League 2 στην Football League), στην Βέροια, στην Καλαμάτα και στον Διαγόρα. Είχε επίσης σύντομο πέρασμα από την Σπάρτη.
Ο νέος προπονητής μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα εθνικά πρωταθλήματα, με αρκετές επιτυχίες. Έχει σημαντική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας κοουτσάρει παραπάνω από 100 παιχνίδια στη Β’ Εθνική. Είναι 47 ετών.
Καλώς ήρθες Σάκη Θεοδοσιάδη στην ομάδα μας.
Σου ευχόμαστε να είσαι γερός και καλή επιτυχία!»

 

 

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ