Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Κοντά στο “διαζύγιο” Λίβερπουλ και Σαλάχ

Φήμες για πώληση του Αιγύπτιου Σούπερ Σταρ μέσα στο καλοκαίρι, έχουν κατακλύσει τις τελευταίες μέρες το Μέρσεϊσαιντ, καθώς διοίκηση και παίκτης δεν φαίνεται να μπορούν να έρθουν σε συμφωνία.

Η επιμονή του πρώτου σκόρερ των “κόκκινων” ως προς την μεγάλη αύξηση των απολαβών του, έχει δημιουργήσει ανησυχία στις τάξεις των οπαδών της Λίβερπουλ καθώς η ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο της αντικατάστασης του πρίν την έναρξη της νέας σεζόν. Παρά τις δηλώσεις του παίκτη για παραμονή του στην ομάδα μέχρι και τον επόμενο Ιουνίο, οι διοικητικοί παράγοντες των “Reds”, φοβούμενοι πώς ο παίκτης θα αποχωρήσει ως ελεύθερος του χρόνου, έχουν κινήσει ήδη διαδικασίες αναζήτησης του αντικαταστάτη του σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συμφωνία για ανανέωση με τον Σαλάχ, που προς το παρόν φαίνεται να έχει παγώσει.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε τοποθέτησή του στο παρελθόν σε σχέση με το ζήτημα, έχει δηλώσει πως επιθυμεί πολύ την συνέχιση της συνεργασίας με τον παίκτη, πάντα όμως σε πλαίσια που δεν διαταράσσουν τις ισορροπίες της ομάδας. Είναι λογικό μια αύξηση όπως αυτή που ζητάει ο Αιγύπτιος (φτάνοντας συνολικά τις 500.000 την εβδομάδα), να ανοίξει τον “ασκό του Αιόλου” και για τους υπόλοιπους αστέρες τις ομάδας.

Οι υποψήφιοι που μπορούν να καλύψουν τα εντυπωσιακά νούμερα τού Μό Σαλάχ, τα τελευταία χρόνια, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Αναζητώντας ταχύτητα, ακρίβεια και τεχνική, οι “κόκκινοι” έχουν ήδη χτυπήσει κάποιες πόρτες, με τον Ουσμάν Ντεμπελέ να είναι ένας από τους υποψηφίους για την θέση αυτή.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ