Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κοντά στην απόκτηση του Ντε Γιονγκ

Πολύ κοντά σε συμφωνία είναι η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Φρένκι Ντε Γιονγκ. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες τα βρίσκουν για ένα ποσό της τάξεως των 80 εκατομμύριων ευρώ.

Μία από τις πρώτες μεταγραφικές εισηγήσεις του Τεν Χαχ από τη στιγμή που ανέλαβε την Γιουνάϊτεντ, ήταν η απόκτηση του Ντε Γιονγκ. Ο Ολλανδός προπονητής γνωρίζει τον βραχύσωμο χαφ από την συνύπαρξή τους στον Άγιαξ. Εξάλλου αυτός είναι ο άνθρωπος που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Επομένως είναι φυσιολογικό να θέλει να χτίσει τη νέα Γιουνάϊτεντ γύρω από αυτόν.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» πολιορκούν εδώ και καιρό τόσο την Μπαρτσελόνα όσο και τον ποδοσφαιριστή χωρίς ωστόσο κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα όμως και συγκεκριμένα των «goal» και «Sport», οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Για την ακρίβεια, τα βρίσκουν σε ένα ποσό κοντά στα 80.000.000 ευρώ με τη Γιουνάϊτεντ μεν να ανεβάζει την πρότασή της και τους Καταλανούς να χαμηλώνουν δε τις απαιτήσεις τους. Από εκεί και πέρα το συμβόλαιο του Ολλανδού μέσου δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την αγγλική ομάδα.

Συνεπώς, με τις δύο ομάδες να προχωρούν σε αμοιβαίους συμβιβασμούς, η μεταγραφή του Ντε Γιονγκ είναι προ των πυλών. Ο Ολλανδός μέσος αγωνίζεται στους «μπλαουγκράνα» από το καλοκαίρι του 2019, όταν και πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ έναντι 86.000.000 ευρώ. Τη φετινή σεζόν ο 25χρονος χαφ κατέγραψε 46 εμφανίσεις σημειώνοντας 4 γκολ και μοιράζοντας 5 ασίστ. Στο στρατόπεδο της Γιουνάϊτεντ αναφέρουν ότι η συμφωνία θα σφραγιστεί τις προσεχείς ώρες. Θυμίζουμε ότι μετά την αποχώρηση του Πολ Πογκμπά υπάρχει χώρος στη μεσαία γραμμή των «κόκκινων διαβόλων» για τον Ντε Γιονγκ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ