Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαύριο: Επέστρεψε και επίσημα ο Χρήστος Σερέλης

Μετά απο ένα σύντομο διάστημα τεσσάρων μηνών ο Χρήστο Σερέλης επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα το Λαύριο εκεί που έχει ζήσει μεγάλες στιγμές τα τελευταία χρόνια.

Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοίνωσε σήμερα την εκ νέου πρόσληψη του Χρήστου Σερέλη για προπονητή της ομάδας μετά την μικρή θητεία του ως βοηθός στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Αυτή είναι η 14η σεζόν στον πάγκο του Λαυρίου εκεί που έχει ζήσει τις καλύτερες του στιγμές ως προπονητής.

Το Λαύριο με τον Σερέλη στον πάγκο το 2021 έφτασε ώς τους τελικούς της Α΄1 και ηττήθηκε με σκόρ τριών ηττών έναντι μίας νίκης απο τον Παναθηναϊκό  και αγωνίστηκε την επόμενη σεζόν στο Βasketball Champions League με καλές εμφανίσεις. Ενώ την φανέλα της ομάδας αυτά τα χρόνια έχουν φορέσει μεταξύ άλλων ο Tyson Carter αλλά και ο Alfa Diallo που αγωνίζονται ομάδες επιπέδου Euroleague σήμερα αλλά και άλλοι εξαιρετικοί παίχτες.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

“Το Λαύριο θα συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, θα συνεχίσει να προσφέρει στο ελληνικό μπάσκετ, έχοντας όλα τα απαραίτητα εχέγγυα και τη στήριξη μιας ολόκληρης πόλης. Αυτό δεν άλλαξε και δεν πρόκειται να αλλάξει. Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για την ομάδα μας.

Το εις το επανιδείν είναι αυτονόητο!»

Η δήλωση αυτή ανήκει στον Χρήστο Σερέλη, στον επίλογο του αποχαιρετισμού του τον Απρίλιο, προκειμένου να στελεχώσει το προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού.

Με αυτά τα λόγια η ΚΑΕ Λαύριο Megabolt υποδέχεται τον coach Σερέλη, ο οποίος επέστρεψε “σπίτι” του, αναλαμβάνοντας και πάλι την τεχνική ηγεσία της ομάδας!

Το εις το επανιδείν ήταν αυτονόητο, έγινε πράξη και το Λαύριο Megabolt θα συνεχίσει να εφαρμόζει το πρόγραμμά του όπως έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια, έχοντας τη στήριξης μιας ολόκληρης πόλης!

Συνεχίζουμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί για το Λαύριο”.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ