Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Λέστερ: «Τσεκάρει» Μπέντναρεκ (video)

Η Λέστερ συνδέεται με μία αιφνιδιαστική κίνηση στα μεταγραφικά της. Ο λόγος είναι για τον αμυντικό της Σαουθάμπτον, Γιαν Μπέντναρεκ.

Παρόλο που έχει ακόμη τρία χρόνια από το τρέχον συμβόλαιο του, ο Μπέντναρεκ αντιμετωπίζει ένα αβέβαιο μέλλον στο «St Mary’s Stadium» μετά την υπογραφή του Αρμέλ Μπελά-Κοτσάπ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Γερμανική Μπόχουμ. Το αφεντικό της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχιουτλ, έχει επίσης πολλές επιλογές στην άμυνα με τους Μοχάμεντ Σαλισού, Τζακ Στέφενς, Λιάνκο, Γιαν Βάλερι και Ντινέλ Σιμεού.

Μετά την άφιξη των πέντε παικτών σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, η Σαουθάμπτον φέρεται να είναι πρόθυμη να «αποχαιρετήσει» ορισμένους παίκτες στην ανασυγκρότησή της μετά από μία απογοητευτική σεζόν.

Ωστόσο, ο 26χρονος δεν στερείται πιθανών μνηστήρων, με τη Νάπολι να λέγεται επίσης ότι ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Η Σίτι δεν έχει κάνει ακόμη προσθήκη στην ομάδα της αυτό το καλοκαίρι μετά την αποχώρηση του τερματοφύλακα Έλντιν Γιακούποβιτς και του Αντεμόλα Λούκμαν, ο τελευταίος που ήταν δανεικός για μια σεζόν από την Λειψία.

Εάν οι Αλεπούδες εξασφαλίσουν την υπογραφή του Μπέντναρεκ, θα γίνει ο τρίτος παίκτης που έχει ανταλλάξει τη νότια ακτή με τα Ιστ Μίντλαντς τα τελευταία χρόνια μετά τον Γιάννικ Βέστεργκαρντ και τον Ράιαν Μπέρτραντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ