Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στο “Camp Nou” επίσημα ο Ραφίνια!

Το όνειρο του νεαρού άσσου της Λιντς, να αγωνιστεί για τους “Μπλαουγκράνα”, γίνεται πραγματικότητα. Η μονομαχία της Τσέλσι με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη, βρήκε νικητές τους Ισπανούς, που ήταν από την αρχή η νούμερο ένα επιλογή για τον Ραφίνια. Η Λιντς αποδέχθηκε το βράδυ της Τρίτης την προσφορά της Μπαρτσελόνα και πλέον μένουν τα τυπικά για να επισημοποιηθεί η συμφωνία.

Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά οι Καταλανοί, την τελευταία εβδομάδα, “ανέβασαν την θερμοκρασία” στις διαπραγματεύσεις, θέλοντας να ολοκληρωθεί το deal το συντομότερο δυνατόν. Τον ίδιο ακριβώς στόχο είχε και ο Βραζιλιάνος Φορ, πιέζοντας την ομάδα του να δεχτεί την πρόταση άμεσα. Τους παραπάνω ισχυρισμούς, ενίσχυε και το γεγονός, πως ο Ραφίνια είχε μείνει εκτός πλάνων και προετοιμασίας της ομάδας.

Η τελική πρόταση των Καταλανών αν και μικρότερη από αυτή της Τσέλσι, δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητη. Η Μπαρτσελόνα θα καταθέσει πακέτο 58 εκατομμύριων ευρώ στο Αγγλικό κλαμπ, για την απόκτηση του Ραφίνια, ενώ με τα bonus, το συνολικό ποσό θα ανέρχεται στα 68 εκατομμύρια. Ο παίκτης θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με τους “Μπλαουγκράνα” μέχρι το 2027 και αναμένεται τις επόμενες μέρες να μεταβεί στην Ισπανία, για να περάσει απο τα τυπικά εργομετρικά τεστ.

 

 

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ