Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η διοίκηση των Λουτρών Λαγκαδά «πέταξε» έξω τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Θανάση Βαγενά!

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα της άρνησης από την διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών Λαγκαδά στον πρωταθλητή Ελλάδας ΑμεΑ στην Άρση Βαρών σε Πάγκο, με καταγωγή από τον Σοχό, Θανάση Βαγενά, να χρησιμοποιήσει το χώρο των Λουτρών.


Το ζήτημα αποκάλυψε με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Κινήματος Πολιτών Σοχού-Αρέθουσας, Απόστολος Μισχόπουλος, κάτω από την οποία υπήρξαν δεκάδες σχόλια, ανάμεσα στα οποία του ίδιου του πρωταθλητή, του προπονητή της Εθνικής Ομάδας ΑμεΑ Άρσης Βαρών σε Πάγκο, Δημήτρη Ιωαννίδη, του προέδρου των Λουτρών, κ. Δοϊρανλή και του αντιπρόεδρου, κ. Μπίσμπα.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Μισχόπουλου που ανέδειξε το θέμα:

 

Ο προπονητής της Εθνικής Δημήτρης Ιωαννίδης, σχολίασε δημόσια τα εξής:

«Επειδή είναι κρίμα ένα στέλεχος της Εθνικής Ομάδας Άρσης Βαρών σε Πάγκο αλλά και όλα τα μέλη της ομάδας μας, οι οποίοι κατέχουν τεράστιες διεθνείς διακρίσεις και εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιούν τον παραπάνω χώρο των λουτρών Λαγκαδά, πάντα μετά από σχετική άδεια και κατόπιν νόμιμων διαδικασιών, να γίνονται θύματα προσωπικών αντιπαραθέσεων και κακόβουλων συμπεριφορών, θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι από εδώ και πέρα κανένας αθλητής της ομάδας μας δεν θα κάνει χρήση των λουτρών, από τη στιγμή που νιώθουμε ότι είμαστε ανεπιθύμητοι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες τις προηγούμενες διοικήσεις για την πολύτιμη βοήθεια που μας παρείχαν στη μεγάλη μας προσπάθεια», έγραψε ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Ιωαννίδης και δημοσιοποίησε την τελευταία άδεια για τη χρήση των λουτρών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, επισημαίνοντας ότι έπειτα από επιθυμία της διοίκησης των Λουτρών και με τη σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου Λαγκαδά έγινε αλλαγή της ημέρας από Σάββατο σε Τετάρτη και συγκεκριμένα στις 20.00 ώρα που ήταν δεσμευμένη για τους αθλητές της ομάδας.
Παρόλα αυτά, για τρίτη φορά μας απαγορεύτηκε η χρήση»

 

Το βάρος των εξηγήσεων για την στάση που κράτησε η διοίκηση των Λουτρών Λαγκαδά ανέλαβε ο αντιπρόεδρος, κ. Μπίσμπας, ο οποίος όχι μόνο δεν κατάφερε να πείσει κανέναν αλλά έκανε χειρότερα τα πράγματα, εκθέτοντας… εαυτόν, όπως και τον πρόεδρο των Λουτρών κ. Δοϊρανλή και τον δήμαρχο Λαγκαδά κ. Ταχματζίδη, αποκαλώντας «ο συγκεκριμένος κύριος», τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Θανάση Βαγενά

«Τα Λουτρά Λαγκαδά είναι μια επιχείρηση και υπάρχουν κάποιοι κανόνες λειτουργίας. Η επίσκεψη στους λουτήρες γίνεται με ΡΑΝΤΕΒΟΥ. Οι αίθουσες από τις 7μμ λειτουργούν μόνο σαν πριβέ. Τους κανόνες αυτούς οφείλουν να τους σέβονται όλοι.
Όσο για το χθεσινό περιστατικό που αναφέρεται παραπάνω ο συγκεκριμένος κύριος, ήρθε στις 7 και ενώ στις 8 η αίθουσα που ζήτησε είχε πελάτη με προπληρωμένο ραντεβού.
Η οικονομική κατάσταση των Λουτρών δεν μας αφήνει περιθώρια να χάνουμε πελάτες γιατί οι δικαστικές αποφάσεις διαδέχονται η μία την άλλη με την τελευταία να φθάνει χθες», ήταν αναλυτικά το σχόλιο του αντιπροέδρου των Λουτρών Λαγκαδά, ο οποίος, αφενός αναφέρεται με απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Θανάση Βαγενά, καθώς δεν αναφέρει καν το όνομά του, αφετέρου, βάζει στην ίδια ζυγαριά τους πελάτες των Λουτρών με την Εθνική Ομάδα ΑμεΑ Άρσης Βαρών σε Πάγκο και αθλητές με τεράστιες διεθνείς διακρίσεις. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Το χειρότερο απ’ όλα, βέβαια, που εκθέτει, κυρίως, το δήμο Λαγκαδά και δίνει το δικαίωμα στον καθένα να σκεφτεί ότι η σχέση που θέλει να έχει με αθλητές του επιπέδου του Βαγενά εξαντλείται σε μία βράβευση και μια φωτογραφία που θα αξιοποιηθεί επικοινωνιακά, είναι ότι στα τέλη του προηγούμενου μήνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «ΣΟΧΟΣ – ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ 2022», βράβευσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή δια της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, κας Λούρδα.

 

 

 

 

 

 

 

Και τρεις εβδομάδες μετά, η διοίκηση των Λουτρών τον πέταξε έξω, γιατί «η οικονομική κατάσταση της επιχείρησης δεν τους επιτρέπει να χάνουν πελάτες», όπως είπε ο κ. Μπίσμπας.

Πηγή: lagadasola.com

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ