Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Φιλικό με Ουτρέχτη η ΑΕΚ, να «κλειδώσουν» την πρόκριση Άρης και Ολυμπιακός

Κεκλεισμένων των θυρών και παρουσία αστυνομικών δυνάμεων θα διεξαχθεί ο φιλικός αγώνας της ΑΕΚ με την Ουτρέχτη στο Άλκμααρ (17:00). Ήταν μια απόφαση που πήρε η ολλανδική αστυνομία εξαιτίας των επεισοδίων που είχαν γίνει πριν μερικά χρόνια στο ΑΕΚ-Άγιαξ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και το φιλικό της Παρασκευής (22/7) που πραγματοποιήθηκε απέναντι στη Φόλενταμ, η αστυνομία έχει δώσει απαγορευτικό για τους οπαδούς της ολλανδικής ομάδας.

Ξεκινώντας τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Γκόμελ σήμερα (27/7, 21:00) στη μεγάλη ρεβάνς για τον 2ο προκριματικό του Europa Conference League. Πρόκειται για ένα ματς τυπικού χαρακτήρα έτσι όπως έχει εξελιχθεί, καθώς οι «κιτρινόμαυροι»… σκόρπισαν την ομάδα από τη Λευκορωσία στην πρώτη αναμέτρηση με 5-1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί και πάλι στο «Κλ. Βικελίδης», με τον Άρη να είναι τυπικά φιλοξενούμενος αυτή τη φορά. Ο Χερμάν Μπούργος θα έχει στη διάθεσή του τον Σαλέμ Εμπακατά, εκτός έμεινε ο Ζερβίνιο, ενώ στην ομάδα ανιχνεύτηκαν δύο θετικά κρούσματα κορονοϊού.

Τέλος, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα σήμερα (27/7, 22:00) στη μεγάλη ρεβάνς για τα προκριματικά του Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν στα χέρια τους τη νίκη στην πρώτη αναμέτρηση, ωστόσο η Μακάμπι στο 92ο λεπτό ισοφάρισε με γκολ του Χαζίζα. Ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ έκανε το 0-1 στο 7ο λεπτό με τις δύο ομάδες να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε 24μελή αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται τόσο Βρσάλικο, όσο και ο Ζινκερνάγκελ που αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στο πρώτο παιχνίδι.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ