Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πλησιάζει στη Μίλαν ο Ζίγιες

Στο στόχαστρο της Μίλαν είναι εδώ και καιρό ο Χακίμ Ζίγιες. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός δεν είναι στις βασικές επιλογές της Τσέλσι με αποτέλεσμα να αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

Ο Ζίγιες ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που η Τσέλσι θα ήθελε να παραχωρήσει το φετινό καλοκαίρι. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κρίστιαν Πούλισιτς. Τόσο ο Μαροκινός όσο και ο Αμερικανός εξτρέμ δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες του συλλόγου. Κατά συνέπεια, οι «μπλε» τους έχουν τοποθετήσει στην υπό παραχώρηση λίστα, ενώ ταυτόχρονα «σκανάρουν» την αγορά για τους αντικαταστάτες τους.

Η Μίλαν έχει στοχεύσει εδώ και καιρό στον Ζίγιες θέλοντας να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή ενόψει της νέας χρονιάς. Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» έχει δώσει τα χέρια με τον ατζέντη του παίκτη και μένει μόνο η συγκατάθεση της ομάδας. Από την στιγμή που δεν τον υπολογίζει, η Τσέλσι δεν θα μπει εμπόδιο στην μεταγραφή.

Επομένως, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες πλησιάζουν όλο και περισσότερο σε μια συμφωνία. Αναλυτικότερα, η Μίλαν θα αποκτήσει τον Ζίγιες με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, ενώ θα μπει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι ύψους 27 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, είναι προς το παρόν άγνωστο εάν αυτή η ρήτρα θα είναι υποχρεωτική ή όχι.

Από την πλευρά του ο παίκτης συνεχίζει την προετοιμασία με την ομάδα του Λονδίνου στην Αμερική. Περιμένει μόνο την ειδοποίηση προκειμένου να μεταβεί στο Μιλάνο και να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ο Ζίγιες αγωνίζεται στην Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2020 όταν και πήρε μεταγραφή από τον Άγιαξ. Δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί στον απόλυτο βαθμό και έπειτα από 72 συμμετοχές (10 γκολ, 7 ασίστ) ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ