Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ: Next Stop Carvalho!

Μετά το μεγάλο μπαμ με την ανακοίνωση του Τζέσι Λίνγκαρντ, η Νότιγχαμ ετοιμάζεται για την απόκτηση του Πορτογάλου χάφ, Γουίλιαμ Καρβάλιο. 

Σε συνεχείς σηζητήσεις με την Ρεάλ Μπέτις, βρίσκεται η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, με στόχο την ενίσχυση της, εν όψη της συμμετοχής της στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Οι δύο πλευρές είχαν έρθει σε επαφή, εδώ και αρκετό καιρό, για την υπόθεση του Άλεξ Μορένο, του αριστερού οπισθοφύλακα της Μπέτις, όμως στην πορεία το ενδιαφέρον στράφηκε σε άλλη κατεύθυνση. Η ανάγκη για ενίσχυση στην μεσαία γραμμή, έφερε στο στόχαστρο των Άγγλων, τον 30χρονο αμυντικό χάφ της ισπανικής ομάδας, Γουίλιαμ Καρβάλιο.

Ο Πορτογάλος, μετά απο την 4ετή του θητεία στην La Liga, είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η Νότιγχαμ είναι η 5η ομάδα που εκδηλώνει ενδιαφέρον για τον Καρβάλιο μέσα στο καλοκαίρι, με τις υπόλοιπες προτάσεις να προέρχονται από Ιταλία, Γαλλία και Τουρκία. Ο παίκτης, παρόλαυτα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έχει δηλώσει ανοιχτά την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ με την Νότιγχαμ να προσφέρει το καλύτερο “σκαλοπάτι” για αυτή την μετάβαση.

Οι διαπραγματεύσεις, μεταξύ των δύο συλλόγων, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στην εβδομάδα, με τις πιθανότητες για ένα επιτυχημένο deal να είναι υψηλές!

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ