Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο κυνήγι του Βέρνερ η Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ έχει στην κορυφή της λίστας της τον Τίμο Βέρνερ. Οι «καρακάξες» επιθυμούν την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και «φουλάρουν» για τον Γερμανό επιθετικό της Τσέλσι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Bild», ο Βέρνερ είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Νιουκάστλ. Ο Γερμάνος επιθετικός πήρε μεταγραφή από την Λειψία χωρίς ωστόσο να καταφέρει σε κανένα σημείο να φανεί αντάξιος των προσδοκιών. Επομένως, ο παίκτης δεν είναι στα βασικά πλάνα του Τόμας Τούχελ για την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό οι «ανθρακωρύχοι» ετοιμάζουν μια άκρως δελεαστική πρόταση προς την ομάδα του Λονδίνου.

Από την μεριά της η Τσέλσι θα έλεγε το «ναι» σε μια πρόταση που θα έφτανε τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο Βέρνερ θέλει να αγωνιστεί σε μια ομάδα που θα του προσφέρει ενεργό και βασικό ρόλο. Προϋποθέσεις που καλύπτει η Νιουκάστλ. Επιπλέον, ο παίκτης θα έχει την δυνατότητα να εξακολουθήσει να αγωνίζεται στην Premier League.

Οι «καρακάξες» έχουν αυτή τη στιγμή τα χρήματα να κινηθούν στην αγορά και να πάρουν έναν επιθετικό από το «πάνω ράφι», ικανό να τους ανεβάσει επίπεδο. Πέρα από την προσπάθεια υπογραφής του Βέρνερ, η Νιουκάστλ είναι έτοιμη να ανακοινώσει ακόμα μία μεταγραφή Γερμανού ποδοσφαιριστή. Ο λόγος για τον Γιούλιαν Ντράξλερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι δύο ομάδες έχουν αρχικά συμφωνήσει και απομένουν λεπτομέρειες για την συγκατάθεση του παίκτη.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ