Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Όταν το πάλεψε, ήταν αργά…

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε οδυνηρό αποκλεισμό από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League, ο οποίος έμεινε στο 1-1 με την Λέφσκι Σόφιας, όμως το συνολικό σκορ δεν είναι αρκετό (1-3). Πλέον ο «Δικέφαλος» κοιτάζει τις εγχώριες διοργανώσεις, με το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα να αποτελεί βασικός στόχος.

Τι συνέβη στο παιχνίδι:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά, είχε συντριπτική κατοχή της μπάλας, ωστόσο δεν κατάφερε να ανησυχήσει τον γκολκίπερ των Βούλγαρων, με τους φιλοξενούμενους να έχουν κάτσει πίσω από τη σέντρα.

Μάλιστα στο 24ο λεπτό τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τους Θεσσαλονικείς, καθώς η Λέφσκι άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενη ένα τραγικό λάθος του Λύρατζη.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας του ΠΑΟΚ προσπάθησε να δώσει πάσα στον Κοτάρσκι, ωστόσο ο Ρονάλντο πρόλαβε τη μεταβίβαση και, αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, έκανε το 0-1 προ κενής εστίας.Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι «ασπρόμαυροι» δεν κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα, αφού στη μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο 45′ ο Νάρεϊ έκανε μία προβολή μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να περνάει άουτ.Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς μπήκαν με δύο αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι Μπίσεσβαρ και Βιεϊρίνια πήραν τις θέσεις των Κουαλιάτα και Σοάρες, αντίστοιχα.

Ο πολύπειρος μέσος από το Σουρινάμ στο 56′ με τρομερή κάθετη έβγαλε τετ-α-τετ τον Ντάντας με τον τερματοφύλακα των Βούλγαρων, με τον παίκτη του ΠΑΟΚ να πλασάρει ψύχραιμα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 72ο λεπτό οι «ασπρόμαυροι» έμειναν με 10 παίκτες, καθώς ο Αουγκούστο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Γουέλτον, ενώ στο 80′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Βιεϊρίνια για διαμαρτυρία.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Λύρατζης (66′ Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες (46′ Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς – Ζίφκοβιτς, Κουαλιάτα (46′ Μπίσεσβαρ), Ντάντας – Νάρεϊ.

Λέφσκι (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχαΐλοβ, Πετρής, Σούντμπεργκ, Κόρδομπα, Γκόλτσεβ, Κράστεβ, Ντερ Καπ, Μιλόνοβ, Ρονάλντο (83′ Κράεφ), Μπαρί, Φελίπε.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ