Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Μίλαν παίρνει το επόμενο μεγάλο ταλέντο του Βελγίου

Η ομάδα του Μιλάνου έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με την Μπριζ για την απόκτηση του Σαρλ Ντε Κετελάρε. Ο παίκτης έχει συμφωνήσει ήδη με την Μίλαν και απόμενουν πλέον μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Οι «ροσονέρι» είναι εδώ καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους Βέλγους προκειμένου να μπορέσουν να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή. Ο Ντε Κετελάρε θεωρείται ένα από ανερχόμενα ταλέντα του βελγικού ποδοσφαίρου και στην Μίλαν θέλησαν να προλάβουν επίδοξους μνηστήρες.

Οι διαπραγματεύσεις ήταν σκληρές φτάνοντας μάλιστα κάποια στιγμή και σε αδιέξοδο. Ωστόσο, οι Μιλανέζοι αύξησαν εσχάτως την πίεση για την υπογραφή του παίκτη καταφέρνοντας να φτάσουν σε συμφωνία με την Μπριζ. Συγκεκριμένα, η μεταγραφή κλείδωσε στα 32.000.000 ευρώ συν 3.000.000 ως μπόνους απόδοσης. Επιπρόσθετα, η βελγική ομάδα θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης 15% αντί για 20% που αξίωνε αρχικά.

Από την πλευρά του ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη δώσει τα χέρια με την Μίλαν για συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2.200.000 ευρώ. Για τον παίκτη έδειξε επίσης έντονο ενδιαφέρον η Λιντς, δίνοντας του περισσότερα χρήματα. Παρ’ όλα αυτά η προοπτική της Premier League δεν τον συγκίνησε με αποτέλεσμα να καταλήγει στην Μίλαν.

Συνεπώς, ο Ντε Κετελάρε θα ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στο Μιλάνο. Εκεί θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα βάλει την υπογραφή στο συμβόλαιο που του έχουν ετοιμάσει οι «ροσονέρι».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ