Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Κινείται για Ντεπάι η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους αναζητεί στην αγορά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσής της. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Μέμφις Ντεπάι.

Έπειτα από την απομάκρυνση του Μοράτα αλλά και την φυγή του Ντιμπάλα, υπάρχει λειψανδρία την επιθετική γραμμή της «Κυρίας». Η «Γιούβε» έχει μείνει με τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και τον Μόϊζε Κεάν στην κορυφή της επίθεσής της. Αναμφίβολα ο Αλέγκρι γνωρίζει πως σε μια τόσο απαιτητική χρονιά, οι λύσεις αυτές δεν είναι αρκετές. Επομένως, επιθυμία του προπονητή της Γιουβέντους είναι η απόκτηση επιθετικού αυξάνοντας τόσο την ποσότητα αλλά και την ποιότητα της ομάδας του.

Αφού σκάναραν την αγορά, οι «μπιανκονέρι» κατέληξαν στην περίπτωση του Μέμφις Ντεπάι. Ο Ολλανδός επιθετικός βλέπει πως η Μπαρτσελόνα προχωρά στην ενίσχυσή της αποκτώντας τους Λεβαντόφσκι και Ραφίνια. Παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην ίδια θέση με εκείνον. Συνεπώς, συνειδητοποιεί πως δεν θα έχει τον ίδιο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα της Καταλονίας την επόμενη χρονιά.

Η Γιουβέντους θέλει να εκμεταλλευθεί αυτή τη κατάσταση και γι’ αυτό το λόγο ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Μπαρτσελόνα. Όπως υποστηρίζει το ESPN, οι δύο σύλλογοι κάθισαν στο τραπέζι για τις πρώτες συζητήσεις. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν την πίεση για πωλήσεις μιας και τα οικονομικά τους δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ