Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ματιές σε Ανχελίνο από την Μπαρτσελόνα

Σε αναζήτηση αριστερού μπακ είναι η Μπαρτσελόνα και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αυτή του Ανχελίνο. Ο 25χρονος μπακ της Λειψίας από την πλευρά του, θα έβλεπε με καλό μάτι το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του.

Οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς τους. Ο Τζόρντι Άλμπα διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, ενώ δεν υπάρχει έτερη αξιόπιστη λύση στο ρόστερ σε περίπτωση που απουσιάσει. Επομένως, το πρόβλημα είναι ορατό για την Μπαρτσελόνα που θέλει να ενισχύσει την συγκεκριμένη θέση με κάποιον εν δυνάμει βασικό παίκτη.

Προτεραιότητα των Καταλανών ήταν ο Μάρκος Αλόνσο της Τσέλσι. Ωστόσο, ο Ισπανός αμυντικός δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Λονδίνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα να έχει προς το παρόν «παγώσει». Εκ των πραγμάτων, λοιπόν, οι «μπλαουγκράνα» είναι αναγκασμένοι να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών.

Μία εξ αυτών είναι και η περίπτωση του Ανχελίνο, του αριστερού μπακ της Λειψίας. Σύμφωνα με την καταλανική sport, το όνομα του 25χρονου είναι από αυτά που παίζουν έντονα για την ενίσχυση της Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός αμυντικός έχει συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα έως το 2025. Ωστόσο, η Λειψία θα έβλεπε καλό μάτι το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Βέβαια οι «ταύροι» αξιώνουν, σε πρώτη φάση, ένα ποσό ανώτερο των 18.000.000 ευρώ που ξόδεψαν για την απόκτησή του το 2021 από τη Σίτι.

Από την μεριά της η Μπαρτσελόνα, δεν έχει αυτή τη στιγμή τα χρήματα για να προχωρήσει στη μεταγραφή του. Κατά συνέπεια ο πιθανότερος τρόπος μετακίνησής του παίκτη θα είναι ο δανεισμός με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Την περασμένη σεζόν ο 25χρονος διεθνής με την Κ21 των «φούριας ρόχας», έπαιξε συνολικά 43 αγώνες. Στους αγώνες αυτούς σκόραρε τρία γκολ και μοίρασε δώδεκα ασίστ.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ