Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ενισχύεται και άλλο αμυντικά η Έβερτον

Στην ολοκλήρωση μιας ακόμα σημαντικής μεταγραφής για το κέντρο της άμυνας της προχώρησε η Έβερτον. Συγκεκριμένα, τα «ζαχαρωτά» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Κόνορ Κόουντι από τους Γουλβς με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο.

Ο μέχρι πρότινος αρχηγός των Γουλβς και διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα φορά πλέον τη φανέλα της Έβερτον. Έτσι, ο Κόουντι ολοκληρώνει μια επταετή θητεία στους Γουλβς και ενισχύει την Έβερτον ακολουθώντας τη μεταγραφή του Ταρκόφσκι. Τα «ζαχαρωτά» επιθυμούν ένα «restart» για να επιστρέψουν στις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Επομένως, ξεκινούν με σοβαρή ενισχυση στα μετόπισθεν.

Η ομάδα του Λίβερπουλ ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Συνεπώς, μετά τους Ταρκόφσκι, Βινάγκρε και ΜακΝιλ, ο Κόουντι είναι το τέταρτο απόκτημα για την αμυντική τους γραμμή. Έναν τομέα που ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει καταλάβει ότι η ομάδα του υστερεί.

Επιπρόσθετα, το πρόβλημα έγινε ακόμα μεγαλύτερο με την ατυχία που είχε η Έβερτον την πρώτη αγωνιστική της φετινής Premier League. Συγκεριμένα, στο ματς με την Τσέλσι (ήττα με 0-1) στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον έχασε με τραυματισμό τόσο τον Γέρι Μίνα όσο και τον Γκόντφρι. Δύο κεντρικούς αμυντικούς με τον πρώτο να μένει εκτός για τρεις μήνες και τον δεύτερο να είναι άγνωστο το διάστημα της απουσίας του.

Ως εκ τούτου, η ανάγκη απόκτησης κεντρικού αμυντικού ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Συνεπώς, η μεταγραφή του Κόουντι δείχνει πως τουλάχιστον θεωρητικά λύνει σε πρώτη φάση το πρόβλημα. Όμως, η χρονιά είναι μεγάλη και απαιτητική. Καθρέφτης όλων θα είναι το γήπεδο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ