Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μοντέστ θα καλύψει το κενό του Αλέ στη Ντόρτμουντ

Στην απόκτηση του Αντονί Μοντέστ προχώρησε η Ντόρτμουντ με σκοπό να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Σεμπαστιάν Αλέ. Οι Βεστφαλοί συμφώνησαν με την Κολωνία και η μεταγραφή του 34χρονου στράϊκερ είναι γεγονός.

Καταρχάς στο άκουσμα της σοβαρής ασθένειας του Σεμπαστιάν Αλέ όλοι έμειναν άφωνοι και προπαντός η Ντόρτμουντ. Η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέ από τον Άγιαξ και λίγο καιρό μετά ο παίκτης διαγνώστηκε με κακοήθη όγκο στους όρχεις του. Η Ντόρτμουντ προόριζε τον Αλέ ως ένα από τα μεγάλα της όπλα την επόμενη σεζόν. Επομένως, το κενό που άφησε στην κορυφή της επίθεσης της ήταν τεράστιο και δυσαναπλήρωτο.

Μετά το αρχικό σοκ στο άκουσμα της είδησης, οι Βεστφαλοί άρχισαν να σκανάρουν ξανά την αγορά για υποψήφιους αντικαταστάτες. Μια διαδικασία αρκετά σύντομη, αφού κατέληξαν στην περίπτωση του Αντονί Μοντέστ. Κολωνία και Ντόρτμουντ τα βρήκαν στις διαπραγματεύσεις και συνεπώς ο Γάλλος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός χρόνου.

Στην Κολωνία ο Μοντέστ έφτασε το 2018 και έκτοτε έχει καταγράψει 156 συμμετοχές, με απολογισμό 79 γκολ και 10 ασίστ. Πλέον θα φορά τα χρώματα της Ντόρτμουντ ως αντικαταστάτης του Αλέ, όσο ο τελευταίος θα περνά από χημειοθεραπείες για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ