Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μεγαλώνει η πορτογαλική παροικία στους Γουλβς

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε η ομάδα των Γουλβς. Συγκεκριμένα, οι «λύκοι» συμφώνησαν με την Βαλένθια για την απόκτηση του Γκονσάλο Γκέδες έναντι 30.000.000 ευρώ.

Συμπαίκτης των Σα, Ποντένσε αλλά και πολλών ακόμα Πορτογάλων θα είναι από τη φετινή σεζόν ο Γκέδες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Βαλένθια μετακομίζει στο Γουλβερχάμπτον προκειμένου να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Premier League. Η αγγλική ομάδα είναι εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την Βαλένθια. Η τελευταία ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα το βράδυ της Δευτερας την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Συγκεκριμένα αναφέρει : «Ο σύλλογος ευχαριστεί τον παίκτη για τον επαγγελματισμό του ως παίκτης της Βαλένθια και του εύχεται τα καλύτερα για τη νέα σελίδα στην καριέρα του». Επιπλέον, ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο αποκάλυψε πως το κόστος της μεταγραφής θα υπερβεί τα 30.000.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των μπόνους.

Από την μεριά του ο παίκτης τα είχε βρει σε όλα με τους Γουλβς και περίμενε απλά τη συμφωνία των ομάδων για να περάσει τα ιατρικά τεστ και να υπογράψει. Κάτι που έγινε αφού με την ανακοίνωση της Βαλένθια, οι Γουλβς δημοσίευσαν βίντεο με την άφιξη του παίκτη στην Αγγλία. Ακολούθως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι την ολοκλήρωση της μεταγραφής και δημοσίευσαν φωτογραφίες με τον ίδιο να φορά την πορτοκαλί εμφάνιση της ομάδας.

Πλέον ο προπονητής των Γουλβς, Μπρούνο Λάγκε (Πορτογάλος και ο ίδιος) , έχει ένα πολύ σημαντικό εργαλείο να διαχειριστεί. Ο Γκέδες φόρεσε τη φανέλα της Βαλένθια για πέντε χρόνια μετακομίζοντας στην Ισπανία από την Παρί το 2017. Κατέγραψε αξιόλογα στατιστικά σημειώνοντας 40 γκολ και μοιράζοντας 32 ασίστ σε σύνολο 198 εμφανίσεων με τις «νυχτερίδες». Πλέον θα κοσμεί τα αγγλικά γήπεδα της Premier League.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ