Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ουνάι Έμερι: «Ο ημιτελικός για εμάς είναι πολύ συναρπαστική στιγμή»

Αύριο Μεγάλη Πέμπτη (02/05, 22:00) κοντράρονται στο «Βίλα Παρκ» Ολυμπιακός και Άστον Βίλα, στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Europa Conference League και ο προπονητής των «χωριατών», Ουνάι Έμερι, αφού ανέφερε πως δεν θέλει να εστιάσει στο επιτυχημένο του ευρωπαϊκό παρελθόν, δήλωσε πως οι παίκτες του είναι έτοιμοι για τη συγκεκριμένη πρόκληση.

 

«Θεωρώ πως είμαστε σε καλή επαφή με όλους, απολαμβάνουμε τον ανταγωνισμό και απολαμβάνουμε κάθε στιγμή. Αύριο, για μας, ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή. Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ρόμπιν Όλσεν, ο οποίος θα υπερασπιστεί αύριο την εστία της αγγλικής ομάδας.

«Όταν παίζει ο Ρόμπιν, βοηθά την ομάδα. Η ομάδα πιστεύει σε αυτόν και εμπιστεύεται την απόδοσή του. Για παράδειγμα, το Σάββατο κόντρα στην Τσέλσι, μας έσωσε. Είναι ταπεινός και είναι ένας άνθρωπος που τον εκτιμούν πολύ στα αποδυτήρια».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ