Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας στον «άσσο» (video)

Η ομάδα της Ασσήρου συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψη της νέας χρονιάς τόσο για το πρωτάθλημα της Α1, όσο και για το κύπελλο της Ε.Π.Σ.Μ που αναμένεται να ξεκινήσει αρχές Σεπτεμβρίου. Η πρώτη μεταγραφή για τη Δόξα αφορά τη θέση του τερματοφύλακα και ο εκλεκτός για τη θέση αυτή είναι ο Κώστας Κουγιουμτζόγλου.


Ο 25αχρονος τερματοφύλακας Κώστας Κουγιουμτζόγλου τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Ασσήρου και αποτελεί τον παίκτη που θα φτιάξει το δίδυμο των τερματοφυλάκων, μαζί με τον Κώστα Βαρούτη που παραμένει και αυτός στην ομάδα. 

Ο Κώστας έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Οδυσσέα Κορδελιού, Ηρακλή Αμπελοκήπων, Άγιο Αθανάσιο, Παύλο Μελλά, Εθνικό Σοχού και Αετό Βασιλικών.

Ο 25αχρονος «άσσος» έχει παραστάσεις τόσο από την Α1 όσο και την Ά κατηγορία της Ε.Π.Σ.Μ και έρχεται για να συμβάλει και αυτός τα μέγιστα έτσι ώστε να πετύχουν το στόχο που έχουν θέσει στην Άσσηρο. Μία μεταγραφή που θα αυξήσει κατά πολύ τον ανταγωνιστό στη θέση του «άσσου» μιας και είναι αυτό που ζητάει και ο προπονητής κ. Παγώνης.

Μάλιστα, ο Κώστας με τη φανέλα του Αγίου Αθανασίου την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 πέτυχε και το γκολ της χρονιάς σε ένα παιχνίδι απέναντι στον Ελευθεριακό, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Ά κατηγορίας της ΕΠΣΜ.
Το αποτέλεσμα σε εκείνο το παίχνίδι τελείωσε 3:3 αλλά αυτό που έμεινε φυσικά ήταν το γκολ με βολέ στο 24ο λεπτό! του γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Κώστας Κουγιουμτζόγλου.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ