Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Χάρης Τσιγγάρας: Κοιτάζουν τον παίκτη Μπολόνια και Σαμπντόρια

Στο στόχαστρο των ομάδων της Serie A ο Έλληνας μέσος.

Ο Χάρης Τσιγγάρας, που το απόγευμα της Δευτέρας (22/8) επέστρεψε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο των δύο ιταλικών ομάδων.

Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb.com», τόσο η Μπολόνια, όσο και η Σαμπντόρια έχουν το όνομα του 22χρονου Έλληνα μέσου στις μεταγραφικές λίστες τους, με το αρχικό ενδιαφέρον να είναι για δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ, με ρήτρα 3 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι.

Η πρόταση δεν προκαλεί έκπληξη, για ένα ακόμα παιδί των «ασπρόμαυρων» ακαδημιών, ωστόσο πολύ δύσκολα θα συμφωνήσει η διοίκηση του «Δικεφάλου» στην παραχώρησή του, με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Ο Βαγγέλης Δούρβας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Κοζάνης. Σπούδασε στο ΙΕΚ Δέλτα 360°, στον τομέα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και ασχολείται με την γραφή άρθρων, αφιερωμάτων και συνεντεύξεων. Το πάθος του για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισε πως θα ήθελε να το ακολουθήσει και ως επάγγελμα. Πλέον κάνει αυτό που αγαπάει και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ