Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γλύτωσε το κάζο επί της Στόκπορτ στα πέναλτι – «Φωνάζει» για ενίσχυση

Η Λέστερ για ακόμη ένα παιχνίδι πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση απέναντι στην Στόκπορτ, ομάδα που αγωνίζεται για τις μικρότερες κατηγορίες και κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Καραμπάο Καπ, μέσα από την διαδικασία των πέναλτι με 3-1.

Οι “Αλεπούδες” είχαν τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του, όμως δεν μπορούσε να βρει σταθερές λύσεις προκειμένου να ανοίξει το σκορ. Το πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ και με την Λέστερ να μην καταφέρνει να κάνει κάτι το αξιοσημείωτο, παρά τις αλλαγές που πραγματοποίησε ο Μπρένταν Ρότζερς, βάζοντας μέσα στο παιχνίδι τον Καστάνιε και τον Μάντισον (2 από τις 4 συνολικά αλλαγές).

Η διαδικασία των πέναλτι ξεκίνησε με γκολ του Τίλεμανς, που έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Σάρσεβιτς να αστοχεί για την Στόκπορτ. Στην συνέχεια ο Μάντισον δεν κατάφερε να δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην Λέστερ, καθώς αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε και τους γηπεδούχους να αστοχούν με τον Κιούγκλει. Οι “Αλεπούδες” πήραν τα “ηνία” του αγώνα με τον Μπαρνς (0-2) και ο Κροσντέιλ κατάφερε να μειώσει για την Στόκπορτ, δίνοντας ελπίδες στους φιλάθλους της. Το χαμένο πέναλτι του Πέρεζ έδωσε επιπλέον ελπίδες στους γηπεδούχους μέχρι να αστοχήσουν με τον Γιούτον. Στην τελευταία εκτέλεση για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, ο Ντιούσμπερι-Χολ πέτυχε το “χρυσό” γκολ (1-3) που έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το μόνο που πρέπει να κρατήσει η Λέστερ από την σημερινή εμφάνιση είναι το τελικό αποτέλεσμα, καθώς «φωνάζει» πως χρειάζεται ενίσχυση πλέον. Η επόμενη αγωνιστική της δράση, είναι στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι, που ως στόχο έχει να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ