Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Τρίποντο στο φινάλε και πηγαίνει Βικελίδης – Ακατάλληλο για… καρδιακούς!

Ο ΠΑΟΚ παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στον Ατρόμητο, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1, να πάρει το τρίποντο και να δηλώσει “έτοιμος” για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ακυρώθηκε γκολ του Ολιβέιρα στο 85ο λεπτό ορθώς ως οφσάιντ.

Το πρώτο γκολ του Δικεφάλου ήρθε από την “άσπρη βούλα”, καθώς στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ίνγκασον έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζηϊσαΐα, με τον Τζήλο αρχικά να συνεχίζει κανονικά την αναμέτρηση. Ο VAR όμως τον κάλεσε άμεσα να εξετάσει την φάση στο video και μετά από λίγα δευτερόλεπτα, βλέποντας την ξεκάθαρη παράβαση έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε, έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και άνοιξε λογαριασμό για την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο Ατρόμητος αργότερα κατάφερε να βρει το γκολ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζοβάρα και όλα έδειχναν ότι ο σύλλογος από το Περιστέρι θα “έκλεβε” τον βαθμό της ισοπαλίας μέσα στο γήπεδο της Τούμπας.

Όμως ο ΠΑΟΚ δεν είπε την τελευταία λέξη του ακόμα. Στο 95ο λεπτό του παιχνιδιού, κατάφερε να βρει ακόμη ένα γκολ με τον Κάλεντ Νάρεϊ και πήρε το πολύτιμο τρίποντο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ