Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ-Νιούκαστλ 2-1: «Καρδιοχτύπησε», αλλά στο 98′ πήρε το τρίποντο

Σε ένα ματς με πολλά ρίσκα, μια Νιουκάστλ που δεν δίστασε να πιέσει ακόμη και όταν νικούσε, μια Λίβερπουλ που δεν έπεισε στο πρώτο ημίχρονο αλλά στο δεύτερο ανέτρεψε την εικόνα της και με λίγη δόση τύχης πήρε ένα σημαντικό τρίποντο δίπλα στους οπαδούς της, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Κατώτερη των περιστάσεων η Λίβερπουλ

Μπορεί η κατοχή να ήταν για τους γηπεδούχους αλλά ως γνωστόν αυτό δεν φέρνει κάτι. Η ομάδα του Κλόπ είχε την Μπάλα σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χωρίς όμως να ανησυχήσει το Ποπε. Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους ήταν μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Φιρμίνο ο Ντίαζ βγαίνει τετ τα τετ, που περνά τον τερματοφύλακα αλλά η ισορροπία του τον «πρόδωσε» και έστειλε την μπάλα λίγο πιο πάνω από το δοκάρι. Τρία λεπτά μετά στο 38′ η Νιουκάστλ σκοράρει με τον Ισάκ που έκανε ντεμπούτο πετυχαίνοντας και το παρθενικό του γκολ στην Premier League, o Άλισον δεν είχε απάντηση και έτσι σχηματίστηκε το 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Διαφορετική εικόνα στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο μόνος πρωταγωνιστής ήταν η Λίβερπουλ, η Νιουκάστλ έκτος του ακυρώθεν γκολ του Ισάκ στο 55′ δεν έκανε τίποτα. Στο 61′ βρίσκει δίχτυά με τον Φιρμίνο η ομάδα του Κλοπ και έκανε το σκορ 1-1, οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο 90+8′ εκεί οπού ο προερχόμενος από τον πάγκο Καρβάλιο μετά από κόρνερ και πολλές καραμπόλες έκανε το 2-1 και έφερε την νίκη στην Λίβερπουλ.

Την επόμενη αγωνιστική η Λίβερπουλ έχει ντέρμπι με την Έβερρον Γκούντισον παρκ, ενώ η Νιουκάστλ αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας στην έδρα της.

ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Λίβερπουλ:Άλισον, Γκόμεζ, Βαν Ντάικ, Άρνολντ(Καρβάλιο71′), Ρόμπερσον(Τσιμίκα 71′), Έλλιοτ, Φαμπίνιο, Χέντερσον(Μίνλνερ 71′),Σαλάχ, Φιρμίνο, Ντίαζ

Νιουκάστλ:Πόπε, Μπάρν, Τρίπιερ, Τάργκετ, Λόγκσταφ, Χοέλιντον, Βιλλόκ, Άλμιρον(Άντρσον 84′), Ισάκ(Γούντ 64′), Φράσερ(Μέρφι 64΄), Λάσκελες

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ