Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Παίκτες κωμωδία, ομάδα παρωδία

Η Λέστερ δέχτηκε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της στην Πρέμιερ Λιγκ καθώς το γκολ του Σάντσο στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στα “θέλω” του παιχνιδιού και πλέον βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα μετά από πέντε αγώνες με μόλις έναν βαθμό.

Οι “Αλεπούδες” δυσκολεύτηκαν να αντισταθούν στην ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με την τεχνικό της Λέστερ να πραγματοποιεί μονάχα δύο από τις πέντε αλλαγές που μπορεί να κάνει. Μετά το τελευταίο σφύριγμα, οι φίλαθλοι των γηπεδούχων δημιούργησαν..χορωδία αποδοκιμασιών.

Τα βλέμματα θα είναι πλέον στραμμένα την Κυριακή στο Μπράιτον, καθώς η Λέστερ θα φιλοξενηθεί από την Τοπική ομάδα και αναζητά ακόμα το πρώτο τρίποντο της σεζόν. Δυστυχώς όμως, η εικόνα που δείχνει μέχρι στιγμής ο σύλλογος, δεν φανερώνει ομάδα που θα μπορούσε να πάρει την εκτός έδρας νίκη. Βέβαια, οι “Αλεπούδες” έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι λάθος να τις ξεγράφεις ποδοσφαιρικά, οπότε θα ήταν αρκετά καλό για την ψυχολογία τους να αντιδράσουν στην 6η αγωνιστική. Παρόλα αυτά, η αλλαγή του προπονητή, κάτι που έχουμε τονίσει πολλές φορές, πλέον βρίσκει και υποστηρικτές στο “King Power Stadium”, με τους φιλάθλους να ζητάνε την απομάκρυνση του.

Τέλος, εκτός από τον προπονητή, θα πρέπει να αποχωρήσουν και ποδοσφαιριστές, που παρουσιάστηκαν στον αγωνιστικό χώρο κάτω του μετρίου και δείχνουν ότι δεν ταιριάζουν πλέον με την ομάδα. Η Λέστερ χρειάζεται “νέο αίμα”, για να ξεφύγει από την ηττοπάθεια. Μέχρι να αποκτήσει νέους παίκτες και νέο τεχνικό, η κατηφόρα θα συνεχιστεί.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ