Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ηχηρή μεταγραφή από το «πάνω ράφι» για τη Δόξα Ασσήρου! (pics)

Μεταγραφικός παροξυσμός..
..στο στρατόπεδο της Δόξας Ασσήρου προχωρώντας σε μία ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφική κίνηση, προσθέτοντας εμπειρία και φρεσκάδα στην επίθεσή της.
Ο λόγος για τον 29άχρονο πολύπειρο επιθετικό Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.


Οι ιθύνοντες της Δόξας Ασσήρου σε συνεργασία με τον προπονητή κ. Παγώνη Γιάννη έψαχναν έναν παίκτη για την κορυφή της επίθεσης της ομάδας τους και τον βρήκαν στο πρόσωπο του Κωνσταντινίδη.
Ο Πάνος Κωνσταντινίδης είναι ο παίκτης που θα δώσει την απαιτούμενη φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή των «ασπρόμαυρων» έχοντας για παρτενέρ του τον Μίλτο Μίλκα ο οποίος και αυτός με τη σειρά του παρέμεινε για έναν ακόμη χρόνο στην Άσσηρο.

Ο 29άχρονος επιθετικός έρχεται στην Άσσηρο έχοντας στις πλάτες του την εμπειρία των προηγούμενων ετών καθώς έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ με την ανδρική ομάδα του Ηρακλή αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική.
Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την ολλανδική JVC Cuijk (Γ’ εθνική). Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν ο Ερμής Αραδίππου (Β’ εθνική) στην Κύπρο και ο επαναπατρισμός του στην Ελλάδα τον βρήκε στην ΑΠΕ Λαγκαδά ( Γ’ εθνική). Επόμενη ομάδα η ΑΟ Καρδίας (Γ’ εθνική) και τον Ιούλιο του 2017 αγωνίστηκε για λογαριασμό της ΑΕ Κηφισιάς  στη Γ εθνική. Όταν αποφάσισε να μετακομίσει και πάλι στη Θεσσαλονίκη αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μακεδονικού (Γ’ εθνική) και στη συνέχεια με αυτή της ΑΕ Ευόσμου.
Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε στο ΙΕΚ Δέλτα, από που και αποχώρησε για να παίξει στη Δόξα Ασσήρου.

 

Σε επικοινωνία που είχε ο «Αθλητικός Κόσμος» και συγκεκριμένα ο Παύλος Τσούλης με τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, μας μετέφερε τα εξής:

1) Όταν σκέφτηκες ότι η Δόξα Ασσήρου και οι ιθύνοντες αυτής ενδιαφέρονται για την απόκτηση σου τι σκέφτηκες;

«Χάρηκα πολύ για το ενδιαφέρον της ομάδας, το κλίμα και το μέταλλο αυτής είναι ιδανικό για εμένα! Έχω ξανασυνεργαστεί με τον κοουτς και με παιδιά που είναι στην ομάδα, άρα αυτό έκανε ακόμα ευκολότερη την απόφαση μου»!

2) Πιστεύεις ότι η Δόξα Ασσήρου ειναι ένα ακόμη σκαλοπάτι για να πάρεις την ώθηση για κάτι καλύτερο στην ποδοσφαιρική σου καριέρα;

«Η δόξα είναι μια ομάδα με μέταλλο και κίνητρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για οποιονδήποτε αθλητή έχει βλέψεις. Άρα φυσικά και μπορεί να είναι ένα σκαλοπάτι για το μέλλον»!

3) Να σημειώσουμε πως έχεις αγωνιστεί και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γ Εθνική της Ολλανδίας με τη φανέλα της JVC αλλά και στην Κύπρο όπου πέρασες από τον Ερμή Ερμή Αραδίππου (Β Εθνική). Πόσο δύσκολο είναι να αγωνίζεται σε μια ξένη χώρα και ποιες είναι οι διαφορές με το ελληνικό Πρωτάθλημα;

«Οι διάφορες του εξωτερικού με την χώρα μας στο χώρο του ποδοσφαίρου είναι τεράστιες. Έξω ο ποδοσφαιριστής έχει να σκεφτεί πως θα γίνει καλύτερος και πως θα βελτιωθεί για την ομάδα. Όπως επίσης η οργάνωση έξω σε όλα τα επίπεδα ειναι πολύ πιο εξελιγμένη! Αγωνιστικά οι διάφορες είναι η ταχύτητα του παιχνιδιού και το επίπεδο της τακτικής που δουλεύουν στο εξωτερικό σε σχέση με την χώρα μας. Αυτό από μόνο του καθιστά το ποδόσφαιρο έξω πολύ πιο δύσκολο για έναν έλληνα ποδοσφαιριστή».

4) Πρόσφατα, η πρώην ομάδα σου και συγκεκριμένα το ΙΕΚ Δέλτα, έβγαλε μια ανακοίνωση για εσενα. Έχεις να σχολιάσεις κάτι πάνω σε αυτό;

«Το μόνο που θα ήθελα να σχολιάσω είναι ότι ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι μικρός και όλοι γνωρίζουν πως έχουν τα πράγματα! Οι άνθρωποι του χώρου ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι και τι προσφέρω. Όλα είναι κύκλος»

 

Κλείνοντας, να ευχηθούμε στον Παναγιώτη καλή επιτυχία στο νέο του ξεκίνημα με τη φανέλα της Ασσήρου και να έχει πολλές επιτυχίες σε ατομικό και ομάδικό επίπεδο.

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ