Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Γκαγκάτσης εναντίον του ορισμού Σιδηρόπουλου: «Να σφυρίζουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι» – Διακοπή πρωταθλήματος ζήτησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει ο ορισμός του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο διευθύνων σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, στο άκουσμα του ορισμού του Τάσου Σιδηρόπουλου στο κυριακάτικο ντέρμπι της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, γνωστοποίησε την αντίθεση του αλλά και του ΠΑΟΚ, στον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στους μεγάλους αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς σαν ΠΑΟΚ και ο κύριος Σαββίδης έχουμε γνωστοποιήσει ότι είμαστε υπέρ των ξένων διαιτητών σε όλα τα ντέρμπι», ανέφερε από την πλευρά του.

Όμως, αντίθετος ήταν και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος ζήτησε διακοπή (!) του πρωταθλήματος στην συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας σήμερα το πρωί.

Ο κ.Γκαγκάτσης διαχώρησε τη θέση του σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος. Ωστόσο επισήμανε ότι: «Εφόσον έχουμε συμφωνήσει να μπαίνουν ξένοι, είναι ακατανόητο. Η μία ή η άλλη πλευρά μπορεί την Κυριακή το βράδυ να ασχολείται με τη διαιτησία».  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ