Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Νίκη του Πανσερραϊκού στο φιλικό με την Καβάλα

Μονομαχία Καρακώστα-Πεταυράκη

Φιλική ήττα με 1-4 γνώρισε ο ΑΟ Καβάλα από τον Πανσερραϊκό στο Ενωσιακό Γήπεδο Καβάλας, στα Αμισιανά. Οι «αργοναύτες» ήταν άκρως ανταγωνιστικοί κυρίως στο α’ μέρος, κάτι το οποίο συνοδεύθηκε και με το γκολ (21′) το οποίο άνοιξε το σκορ ο Μπαρέττας, ενώ άρεσαν ιδιαίτερα οι Χρήστος Καρακώστας (πρώην παίκτης των υποδομών του Πανσερραίκού), Μπιμπισίδης, Ιορδανίδης, Βασιλόπουλος και Κατσέτης.

 

Για τα «λιοντάρια» ισοφάρισε ο Σιόντης στο 25ο λεπτό, ενώ με πλασέ του Ανάκογλου πέτυχε το δέυτερο γκολ της ομάδας του στο 49ο λεπτό. Ο Σαΐντ με ανάποδο ψαλίδι στο 55ο λεπτό έκανε το 1-3 και ο Στίνα (64′) με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

 

ΚΑΒΑΛΑ (Αγγελίδης): Παπαποστόλου (46′ Σιαματάς), Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπισιμπίδης (46′ Πετράκης), Σαλπιγγίδης, Κατσέτης (63′ Μαγκαφίνης), Καρακώστας (63′ Γερογιάννης), Ιορδανίδης (46′ Ρουμπιές), Μπαρέττας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ελευθερόπουλος) Α’ ημίχρονο: Κατσίκας, Δεληγιαννίδης, Τσαγκαλίδης, Καρασαλίδης, Δημητρίου, Σιόντης, Νάτσος, Κανίς, Μούργος, Μασκανάκης, Λιούμης
Β’ ημίχρονο: Τσομπανίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Γιανναράκης, Παντεκίδης, Οικονόμου, Καραμπέρης, Ανάκογλου, Σοφιανός, Στίνα, Σαΐντ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ