Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καθαρές οι εξετάσεις του Κοτάρσκι – Έμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο

Ο Κοτάρσκι στο φινάλε της αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λαμία (1-0), είχε σφοδρή σύγκρουση με τον Μποάκι, «παγώνοντας» τους ανθρώπους του Δικεφάλου αφού έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός με φορείο.

Ο Κροάτης πορτιέρε, μάλιστα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν καθαρές, λήγοντας έτσι τον συναγερμό στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ ανέκτησε άμεσα τις αισθήσεις του, νιώθει καλά, ωστόσο θα παραμείνει προληπτικά στο νοσοκομείο και την Τρίτη θα υποβληθεί σε επανέλεγχο.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι δέχθηκε χτύπημα με το γόνατο στο κεφάλι κι υπέστη διάσειση. Προσωρινά είχε απώλεια συνείδησης, αλλά συνήλθε γρήγορα χωρίς να χάσει τις αισθήσεις του.

Ο πρώτος έλεγχος ολοκληρώθηκε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε άμεσα σε κλινική με ασθενοφόρο. Εκεί έγινε άμεσα όλος ο απαραίτητος έλεγχος, τόσο για το κεφάλι, όσο και για τον αυχένα, βάσει πρωτοκόλλου.

Οι εξετάσεις του Κροάτη ήταν καθαρές, ο παίκτης νιώθει καλά, αλλά θα παραμείνει για παρακολούθηση στην κλινική και αύριο θα υποβληθεί σε επανέλεγχο».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ