Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

ΠΑΟΚ: «Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο μέχρι το τέλος»

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαντά στην στα παράπονα της Λαμίας για το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας.

Η Λαμία εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε τα παράπονά της από την διαιτησία των τεσσάρων αγωνιστικών. Κάτι που δημιούργησε απορίες εντός του ΠΑΟΚ, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως: «Η πρώτη απορία που δημιουργείται είναι γιατί περίμεναν την 4η αγωνιστική, για να εκφράσουν διαμαρτυρίες και για τις τρεις προηγούμενες;»

Στην ανακοίνωση της Λαμίας μεταξύ άλλων αναφέρεται πως υπάρχουν φριχτά παράπονα με «αποκορύφωμα την ανύπαρκτη αποβολή του Boakye στο 95΄, διότι τόλμησε να διεκδικήσει με σοβαρό αλλά όχι επικίνδυνο παιχνίδι την μπάλα και την ισοφάριση του αγώνα», με τους Θεσσαλονικείς να απαντούν, λέγοντας πως: «Μάθαμε τουλάχιστον που η χρήση πολεμικών τεχνών στο ποδόσφαιρο είναι σοβαρό και όχι επικίνδυνο παίξιμο…».

Όσο για την απαίτηση από πλευράς Λαμίας να διεξάγονται τα παιχνίδια της αποκλειστικά με ξένους διαιτητές, ο ΠΑΟΚ προχώρησε σε μία «φιλική υπενθύμιση» της ιστορίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Αναφορικά με τους ξένους διαιτητές, η επιλογή να τους επικαλεστούν μετά από αγώνα με την ομάδα που τους επέβαλε, μπορεί να εκληφθεί και ως ανέκδοτο. Με ξένο διαιτητή, αμφιβάλλουμε αν ο Γιώργος Κασναφέρης θα παρέμενε στον πάγκο της ομάδας του μέχρι την λήξη της αναμέτρησης…».

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΡΒΑΣ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Κοζάνης. Το πάθος μου για την Δημοσιογραφία ξεκίνησε από μικρή ηλικία και αποφάσισα πως θα ήθελα να το ακολουθήσω ως επάγγελμα. Πλέον κάνω αυτό που αγαπώ και κάθε άρθρο, αποτελεί κομμάτι της ψυχής μου.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ