Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Νίκη για τον Α.Ο. Καβάλα σε ένα ακόμα φιλικό

Σε ένα αρκετά ενδιαφέρον φιλικό ματς οι «Αργοναύτες» επικράτησαν με 3-2 επί του Απόλλων Παραλιμνίου, στο Ενωσιακό Γήπεδο στα Αμισιανά.

 

Το σκορ άνοιξε για την ομάδα που προπονεί ο Αγγελίδης στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ύστερα από περίτεχνη ενέργεια του ταχύτατου Καρακώστα και σε συνεργασία με τον Μπατσαρά, ο Σαλπιγγίδης έκανε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 34’ με τον Ελέζι, με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να περνά και τον τερματοφύλακα των «Αργοναυτών» και να εκτελεί σε κενή εστία για την ισοφάριση.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, μετά από γύρισμα του Μπιμπισίδη στο πέναλτι, ο Καρακώστας έγραψε το 2-1 για την Καβάλα, ενώ ο Απόλλων ισοφάρισε στο 63′ με τον Γκέκα. Τελικά ο ΑΟΚ πέτυχε και τρίτο τέρμα με πέναλτι του Ιορδανίδη, για το τελικό 3-2.

Άρεσαν ιδιαίτερα για τον ΑΟΚ ο Καρακώστας, ο Ιορδανίδης, ο Μπιμπισίδης, ο Κατσέτης και ο Παβλόφ.

 

ΑΟΚ (Αγγελίδης): Σταθάκης, Δημητρακούδης, Μπατσαράς, Βασιλόπουλος, Μπιμπισίδης, Παβλόφ, Ρουμπιές, Κατσέτης, Σαλπιγγίδης, Ιορδανίδης, Καρακώστας.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Παπαποστόλου, Βαλιούτης, Χωρινός, Παπαδόπουλος, Γερογιάννης, Πετράκης, Μαγγαφίνης, Γιαννακός, Θαλασσινός.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Παπαδόπουλος, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Καρυοφύλλης, Γκέκας, Ελέζι, Λιάρας, Τζαμπέγια.

Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι: Θεοδωρίδης, Καρατλίδης, Κιουτσεκτσίδης, Μαλανδρής, Γάκης, Γκαϊζατζάκης, Κωνσταντινίδης, Ζιάκας, Μπόμπορας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ