Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Κώστας Καρακώστας: «Δείξαμε από την αρχή ότι θέλουμε να κερδίσουμε»

«Δείξαμε από την αρχή του αγώνα ότι θέλουμε να κερδίσουμε. Συνεχίζουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στο θεσμό του Κυπέλλου, αλλά στο μυαλό μας είναι το τοπικό ντέρμπι την ερχόμενη Κυριακή με την Grevenmacher».

 

Με αυτά τα λόγια ο νεαρός κίπερ από τη Θεσσαλονίκη, ο Κώστας Καρακώστας, άφησε πίσω την νίκη-πρόκριση της ομάδας του απέναντι στη Redingen με 0-5 για το Κύπελλο Λουξεμβούργου και πλέον το μυαλό της Berdenia Berbourg βρίσκεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την Grevenmacher (09/10, 17:00). 

 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα της Berbourg, η οποία εδρεύει σε ένα χωριό του Λουξεμβούργου και έχει καταφέρει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν να έχει επιτυχίες στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα (βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας φέτος) και σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός. Φέτος αγόρασε το μεγάλο ταλέντο του συλλόγου, Κώστα Καρακώστα, με ένα μεγάλο ποσό από την FC Mensdorf, αλλά επένδυσε και ένα σε ταλέντο από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Έφτιαξε καινούργιες εγκαταστάσεις, καινούργια τοποθέτηση με μοντέρνες υποδομές στο χόρτο 250.000 ευρώ, καθώς και έξτρα εγκαταστάσεις για τις ακαδημίες του συλλόγου, με διάφορες έξτρα παροχές για τα παιδιά, με χώρους αναψυχής και φαγητού μετά την προπόνηση!

Όλα δείχνουν πως η Berbourg βήμα-βήμα πραγματοποιεί τα όνειρα και της φιλοδοξίες της. Το φετινό μπάτζετ φτάνει κοντά στο ένα εκατομμύριο μισθοδοσίες και οργανωτικές αλλαγές, οι οποίες δείχνουν πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε στα γραφεία του συλλόγου φτάνουν συνεχώς προτάσεις για τον νεαρό κορυφαίο γκολκίπερ και αναμένονται χρήματα προς απόσβεση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ