Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μπόρνμουθ – Λέστερ (2-1): Ήττα με ανατροπή – Ίσως το τελευταίο παιχνίδι του Μπρένταν Ρότζερς

Η Λέστερ δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και με δυνατή αντεπίθεση από την Μπόρνμουθ, ηττήθηκε 2-1.

Το πρώτο ημίχρονο είχε ελάχιστες καλές στιγμές, με τη Λέστερ να έχει την κατοχή μέχρι να σκοράρει με τον Ντάκα, ο οποίος στο 10′ εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και με ωραίο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ με το 3ο γκολ του στο πρωτάθλημα, μια ημέρα προτού γιορτάσει τα 24α γενέθλιά του.

Ο επιθετικός από τη Ζάμπια έφτασε κοντά στο 0-2 στο 26′ μετά από δημιουργία του Καστάν, ενώ στο 32′ οι “Αλεπούδες” απείλησαν με τους Φαές και Έβανς, μετά από κόρνερ του Μάντισον.

Στο δεύτερο μέρος το έργο ήταν εντελώς διαφορετικό με την ομάδα του Γκάρι Ο’ Νιλ να εμφανίζεται πολύ πιο δημιουργική κι ορεξάτη, ανατρέποντας τα δεδομένα με τον Μπίλινγκ να ισοφαρίζει στο 68′ και τον Κρίστι τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

Mπόρνμουθ: Νέτο, Φρέντρικς (72′ Στέισι), Μέπαμ, Σενέσι, Σμιθ (αρχ.), Μπίλινγκ (77′ Άντονι), Κουκ, Λέρμα, Ταβερνίερ, Σολάνκε (90+2′ Μουρ), Κρίστι.

Λέστερ: Γουόρντ, Καστάν (67′ Άμαρτεϊ), Έβανς (αρχ.), Φαές, Τζάστιν (86′ Πέρεθ), Σουμαρέ (79′ Ιχεανάτσο), Τίλεμανς, Ντιούζμπερι-Χολ, Μάντισον, Ντάκα (67′ Βάρντι), Μπαρνς.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ