Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μεγάλη ανατροπή με υπογραφή Τσοκάνη και Κούτσια για το Βόλο

Σε ένα απίθανο ματς, ο Βόλος αν και βρέθηκε νωρίς με τη πλάτη στο τοίχο κατάφερε σέ ένα ημίχρονο που τα είχε όλα ( τέσσερα γκολ και μία αποβολή ) να φέρει το ματς στα ίσια και με γκολ του Κούτσια στο 78ο λεπτό να  γυρίσει το ματς και να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αγρίνιο.

Ένα ημίχρονο που τα είχε όλα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με το Παναιτωλικό να βρίσκει γκολ μόλις στο 4ο λεπτό όταν σε μία βαθιά μπαλιά του Κολοβού, ο Σενγκλέλια εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Κλέιμαν, τον πλάσαρε από μακριά και άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν άμεσα αλλά το γυριστό σουτ του Οζέγκοβιτς στο 10 κατέληξε άουτ. Και ενώ οι Βολιώτες πίεζαν ψάχνοντας την ισοφάριση οι παίκτες του Αναστασίου έκαναν το 2-0 σε μία ακόμη αντεπίθεση. Ο Κολοβός έκανε μία υπέροχη κάθετη πάσα στον Νταγκό ο οποίος με σουτ που κόντραρε στον Εσκοβάλ διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο Βόλος κυκλοφόρησε τη μπάλα ψάχνοντας το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο ματς αλλά ο Στεργιάκης απέκρουσε εντυπωσιακά τη κεφαλιά του Οζέγκοβιτς . Ότι δεν κατάφερε όμως ο Σέρβος στο 20ο λεπτό το κατάφερε ο Τσοκάνης με ωραίο σουτ στο 27ο δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Η μείωση του σκορ έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους Βολιώτες και στο 32 έφτασαν κοντά στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Φερνάντες κατέληξε πάνω στο Στεργιάκη. Όμως, στο 35ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια όταν και πάλι ο Τσοκάνης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-2. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει τρελό ρυθμό με το σουτ του Μπαριέντος να περνά λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι στο 39. Ωστόσο στο 44ο λεπτό άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες όταν ο Καρέλης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Εσκοβάλ.  Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε μία καλή εκτέλεση φάουλ του Φερνάντες να κλείσει ένα “τρελό” πρώτο ημίχρονο.

Κούτσιας, η “χρυσή” αλλαγή

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το Παναιτωλικό, ο οποίος αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, να χάνει μεγάλη ευκαιρία με το Μπακάκη να αστοχεί σε τετ α τετ απέναντι στον Κλέιμαν. Στο 58ο λεπτό και πάλι έφτασαν οι γηπεδούχοι κοντά στο γκολ αλλά ο Κλέιμαν απέκρουσε τη κοντινή κεφαλιά του Κορνέλιους. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με το ρυθμό όπως είναι φυσιολογικό να πέφτει όταν στο 78ο λεπτό ο Κούτσιας (πέρασε σαν αλλαγή λίγο νωρίτερα) εκμεταλλεύτηκε το λάθος τους Στεργιάκη κάνοντας την ολική ανατροπή για το Βόλο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Παναιτωλικό να ψάχνει την ισοφάριση χωρίς όμως να καταφέρει κάτι το ιδιαίτερο. Έτσι, ο Βόλος πήρε μία μεγάλη νίκη συνεχίζοντας τη φοβερή πορεία που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Αναστασίου): Στεργιάκης – Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιου, Χουχούμης – Φλόρες (46′ Μλάντεν), Μάρτεσον (83′ Ζοάο Πέδρο), Κολοβός (83′ Ντίας) – Σενγκέλια (72′ Ντουάρτε), Καρέλης, Νταγκό (66′ Μόρσεϊ).

Βόλος (Μπράτσος): Κλέιμαν – Ουές (88′ Ματίγια), Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Φερνάντες, Μεθκίδα (61′ Κούτσιας), Ντέλετιτς (75′ Μπατόκιο)- Οζέγκοβιτς (88′ Τάχατος)

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ