Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πρόκριση για τον ψυχωμένο ΑΟΑΝ!

Άγιος Νικόλαος – Νίκη Βόλου 2-0

Για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας σήμερα το μεσημέρι σε μια όμορφη γηπεδική ατμόσφαιρα διεξήχθη στην πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου ο νοκ-άουτ αγώνας ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τη Νίκη Βόλου.

Οι Κρητικοί φάνηκαν ότι το ήθελαν περισσότερο από τους κυανόλευκους καθώς επέδειξαν ιδιαίτερο ζήλο και αυταπάρνηση σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες! Απεναντίας η Νίκη Βόλου παρουσιάστηκε νωθρή και νευρική στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και δεν μπόρεσε να βρεις τις επιθετικές λύσεις προς την εστία των γηπεδούχων!

Χρυσός σκόρερ και των δύο τερμάτων για την ομάδα του Αγίου Νικολάου ο Περικής Μηνάς (21’, 58’) ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα λάθη των αμυντικών της Νίκης! Οι κυανόλευκοι έχασαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους Γαβριηλίδη (34’) και Δεληζήση (45’) ωστόσο τα σουτ αποκρούστηκαν από τον γκολκίπερ Γιαγκόζη! Η τελευταία φάση για τη Νίκη καταγράφηκε στο 92ο λεπτό όταν έπειτα από σύγχυση μέσα στην περιοχή, η μπάλα προσέκρουσε στο αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων!

Άγιος Νικόλαος: Γιαγκόζης, Γωνιωτάκης, Δολαψάκης, Κίτος, Πλουσής, Ζέλιος (57’ Τζιλάι), Μπαράτα (67’ Λάμπρου), Φουκαράκης, Χίσι, Μελισσόπουλος, Μηνάς (85’ Νοκάι)

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Αναστασίου (57’ Δημητρίου), Ανδρέου, Δεληζήσης, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης , Κάσσος, Τσουκαλάς (57’ Παναγιωτίδης), Μορέιρα (67’ Μπάλλας), Ροχάνο (76’ Ολαϊζόλα), Σιαφά (67’ Τοπαλίδης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ