Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1: Αδιόρθωτος σε ακόμη ένα παιχνίδι

Ο ΠΑΟΚ υπέστη νέα ψυχρολουσία στη Super League, αυτή τη φορά στη Λιβαδειά, όπου βγήκε ισόπαλος με την τοπική ομάδα (1-1).

Ο Νάρεϊ σκόραρε για ένα ακόμα παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την πάσα του Μπίσεσβαρ και αφού ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπάχανακ, νίκησε τον Μάρκοβιτς με ωραίο πλασέ.

Ο Λεβαδειακός όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο 90+3′ έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τα δεξιά, ο Κοτάρσκι απομάκρυνε την μπάλα με γροθιές, αλλά την έστειλε στον Μπελμόντ, ο οποίος με ωραίο σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι ακόμη χειρότερα για τους Θεσσαλονικείς μιας και στο 95′, ο Μουτίνιο έφυγε στην κόντρα, ο Ζίβκοβιτς τον ανέτρεψε με τον Μανούχο να δίνει πέναλτι. Ο ρέφερι από την Αργολίδα ωστόσο, άλλαξε την απόφαση του μέσω, VAR, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του Λουτσέσκου ίσως και από ήττα.

Λεβαδειακός: Μάρκοβιτς, Μεχία, Βινίσιους, Μουτίνιο, Σκβάρκα (56′ Μπαχανάκ), Δούμτσιος (56′ Τσιριγώτης), Λιάγκας, Τόρο (69′ Μπελμόντ), Νίκας (90+5′ Τζημόπουλος), Παναγιώτου, Τσάπρας.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κάργας, Τσαούσης (61′ Βιεϊρίνια, 72′ Κωνσταντέλιας), Ντάντας (61′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς, Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί (84′ Σβαμπ), Γκορντεζιάνι (61′ Ολιβέιρα).

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ