Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

Θέλει να φύγει από την Ατλέτικο ο Ζοάο Φέλιξ

Ο Ζοάο Φέλιξ αποτελεί με διαφορά την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ατλέτικο. Εσχάτως όμως ο Πορτογάλος μεσοπεπιθετικός δεν διανύει και την καλύτερη περίοδό του στην Μαδρίτη. Ως εκ τούτου έχει ήδη εμφανίσει τάσεις φυγής.

Η φετινή χρονιά δεν προχωρά με τον ιδανικό τρόπο τόσο για την Ατλέτικο όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Τα αποτελέσματα της ομάδας στην Ισπανία αλλά και στο Champions League (κυρίως) είναι απογοητευτικά. Επιπλέον, το γεγονός πως ο Φέλιξ έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα δημιουργεί ανασφάλεια στον παίκτη που βλέπει να μένει στάσιμος.

Αναπόφευκτα, λοιπόν ο 22χρονος θέλει να αποχωρήσει από την Ατλέτικο τον Ιανουάριο μετά και το Μουντιάλ του Κατάρ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η ισπανική εκπομπή COPE. Η σταγόνα που μοιάζει να ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η μη χρησιμοποίηση του Πορτογάλου από τον Σιμεόνε στον χθεσινό αγώνα κόντρα στην Μπριζ.

Συγκεκριμένα, ο Φέλιξ που έβλεπε το ματς από τον πάγκο για ακόμα μια φορά, είδε τον Σιμεόνε να επιλέγει τον Βίτσελ αντί αυτού. Ως αποτέλεσμα, ο 22χρονος μεσοεπιθετικός πέταξε νευριασμένος την σαλιάρα του επιστρέφοντας από την προθέρμανση. Την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 11 παιχνίδια της Ατλέτικο. Από αυτά στα οχτώ είχε φανέλα βασικού, ενώ στα τρία τελευταία ξεκίνησε στον πάγκο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο παίκτης θεωρεί πως ο Σιμεόνε θα συνεχίσει αυτήν την τακτική και στην πορεία. Αυτός είναι και ο λόγος που επιθυμεί την αποχώρησή του. Ο Αργεντινός προπονητής δεν έδωσε συνέχεια στο χθεσινό περιστατικό μη θέλοντας να δυσχεράνει το κλίμα. Αναμφίβολα όμως θα κάνει μία συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να βρουν μια λύση για το καλό όλων των πλευρών.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ