Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

«Μήλον της έριδος» ο Σκρίνιαρ

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ είναι ίσως ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός της Ίντερ και ένας εκ των κορυφαίων του ιταλικού πρωταθλήματος. Αναπόφευκτα έχει μπει στο μπλοκάκι πολλών συλλόγων που ερίζουν για την απόκτησή του. Τελευταία όμαδα που μπήκε στην λίστα των υποψηφίων είναι η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την καταλανική Sport, οι «μπλαουγκράνα» έχουν σε περίοπτη θέση της μεταγραφικής τους λίστας τον Σλοβάκο. Μια θέση που ενίσχυσε η χθεσινή εμφάνιση του Σκρίνιαρ στο Καμπ Νου. Ωστόσο, μια ενδεχόμενη κίνηση για την απόκτησή του θα ήταν ιδιαίτερα κοστοβόρα. Και αυτό διότι, αν και το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το επόμενο καλοκαίρι, η Ίντερ κάνει φιλότιμες προσπάθειες για την ανανέωσή του.

Συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» θα δουν σήμερα την πλευρά του παίκτη προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ. Την περίπτωση του Σκρίνιαρ εξετάζει σοβαρά και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι προσπάθησαν αρκετά το καλοκαίρι που μας πέρασε να τον κάνουν δικό τους, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτήν την στιγμή είναι πρόθυμοι να προσφέρουν 25 με 30 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ σαν ένα μέτρο πίεσης προς τους Ιταλούς που μπορεί να τον χάσουν χωρίς να αποκομίσουν κάποιο όφελος.

Πρώτος στόχος της Ίντερ όμως παραμένει η ανανέωση του ποδοσφαιριστή. Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα δεν υπάρχει περίπτωση να προσπαθήσει να αγοράσει τον παίκτη πριν λήξει το τρέχον συμβόλαιο. Έτσι, θα περιμένει την έλευση του Γενάρη για να συζητήσει μαζί του μία ενδεχόμενη μεταγραφή ως ελεύθερος. Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει ο Σκρίνιαρ που βλέπει τις επιλογές του να πληθαίνουν σε μια κρίσιμη καμπή της καριέρας του.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ