Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πρόκριση στους “16” του κυπέλλου με ανατροπή για τον Λεβαδειακό

Την παρουσία του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Λεβαδειακός καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 το μεσημέρι της Τετάρτης (19/10) στην Λάρισα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο ιστορικό γήπεδο “Αλκαζάρ” για την 5η φάση της διοργάνωσης.

Η ΑΕΛ αιφνιδίασε τον Λεβαδειακό από πολύ νωρίς και προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 7′ έπειτα από εξαιρετικό σουτ του Πεντρόζο. Στο 25′ ήρθε η άμεση απάντηση για τον Λεβαδειακό με εξαιρετική κεφαλιά του Γιώργου Νίκα μετά από εκτέλεση κόρνερ κάνοντας το 1-1. Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρωτο μέρος και στο 44′ έγινε η ολική ανατροπή για τους Βοιωτούς με σουτ του Σκβάρκα και ασίστ του Μουτίνιο μέσα από την μεγάλη περιοχή δημιουργώντας το τελικό σκορ 1-2 υπέρ του Λεβαδειακού, στέλνοντας τον μάλιστα στους “16” της διοργάνωσης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (64′ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Κ. Παπαγεωργίου (72′ Μιλτιάδης), Πλέγας, Θωμαΐδης (81′ Αντράντα), Νικολιάς (81′ Γλυνός), Πεντρόσο, Όγκμποε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Tσάπρας, Παναγιώτου, Τζημόπουλος (63′ λ. τρ. Μπαχανάκ), Βινίσιους, Χάμοντ (84′ Μεχία), Νίκας, Σκβάρκα, Λούα Λούα (73′ Τόρο), Μουτίνιο, Δούμτσιος (84′ Τσιριγώτης).

ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ