Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φήμες συνδέουν τον Νεϊμάρ με την Τσέλσι!

Ο Νεϊμάρ διανύει μια αρκετά παραγωγική σεζόν με την φανέλα της Παρί ενόψει και του Μουντιάλ του Κατάρ. Δείχνοντας έτσι ότι από την μεριά του έχει αφήσει πίσω τις μέτριες χρονιές και τις εξωαγωνιστικές κόντρες με τον Εμπαπέ.

Το γεγονός ότι βγάζει αυτό το σοβαρό αγωνιστικό προφίλ, έχει κάνει τους συλλόγους να τον βλέπουν με διαφορετικό μάτι. Ένας από αυτούς είναι και η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι ψάχνουν ένα παίκτη που να είναι σημείο αναφοράς στην επίθεσή τους. Ο Νεϊμάρ μπορεί σίγουρα να γίνει αυτός.

Επομένως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της El Pais, σχεδιάζουν να κάνουν κίνηση για την απόκτησή του μέσα στο 2023. Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι «μπλε» είχαν δείξει ξανά έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο. Μάλιστα η Παρί τους έδωσε την ευκαιρία να τον κάνουν δικό τους ακόμα και με την μορφή δανεισμού.

Ωστόσο, η υποχρέωση της Τσέλσι να καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του παίκτη άνω των 10 εκατομμυρίων ευρώ χάλασε την πιθανότητα μεταγραφής. Πλέον φαίνεται ότι η Τσέλσι είναι έτοιμη να πληρώσει το πλήρες πακέτο του 30χρονου σουπερστάρ. Κάτι που σημαίνει πως θα επιχειρήσει να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή. Καλύπτοντας αφενός τις απολαβές του παίκτη ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ και αφετέρου τις απαιτήσεις των Παριζιάνων που παραμένουν προς το παρόν άγνωστες.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν αρκετά δύσκολο για τον Νεϊμάρ. Οι φήμες που τον ήθελαν να έχει έντονη κόντρα με τον Εμπαπέ έδιναν και έπαιρναν. Συγκεκριμένα ο Γάλλος μοιάζει να ζήτησε από τον Κελαϊφί την απομάκρυνση του Νεϊμάρ από την ομάδα! Η Παρί έκανε προσπάθειες προς αυτήν την κατέυθυνση. Παρ’ όλα αυτά, η αδυναμία των ομάδων να καλύψουν τις απαιτήσεις της ομάδας και του παίκτη αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στο να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Πλέον, με τον Νεϊμάρ να κάνει τέτοια χρονιά αλλά και με τον Εμπαπέ να συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα, είναι άγνωστες οι προθέσεις της.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ