Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τέλος και επίσημα ο Νιόπλιας από τον ΟΦΗ!

Επισημοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του προπονητή του ΟΦΗ Νίκου Νιόπλια, έπειτα από συνάντηση του με τον Ηλία Πουρσανίδη και Μηνά Λυσάνδρου σήμερα (21/10).

Η χθεσινή ήττα των Κρητικών από την Κηφισιά που τους επέφερε και τον αποκλεισμό τους από το θεσμό του κυπέλλου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και έδωσε τέλος στην προπονητική θητεία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του ΟΦΗ.

Οι «ασπρόμαυροι» μετρούν μονάχα μία νίκη στο πρωτάθλημα και έχουν συγκεντρώσει μόλις 5 βαθμούς. Έπειτα από την απομάκρυνση πριν από ένα μήνα των Γιάννη και Γιώργου Σαμαρά από την διοίκηση, αλλά και από το συνεχές αρνητικό σερί του ΟΦΗ, η ομάδα έλυσε τη συνεργασία της με τον 57 χρόνο τεχνικό Νίκο Νιόπλια εν κοινή συναινέσει, μετά από έκτακτη συνάντηση μεταξύ του προπονητή και του Διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Μηνά Λυσάνδρου και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Ηλία Πουρσανίδη.
Στην σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ η οποία έχει προγραμματιστεί στις 17:00 η ώρα, ο Ν. Νιόπλιας θα παρευρεθεί για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ μέσα στην ημέρα αν αναμένονται περισσότερες εξελίξεις.

ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
ΜΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
Σπουδές: 1ο ΙΕΚ Ηρακλείου προϋπηρεσία: post game, tharkis sport, prismasport, sportsnews 24/7, ert open 106,7

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ