Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Με στόφα πρωταθλητή!

ΝΠΣ Βόλος – Παναθηναϊκός 1-5

Έκανε το 10 στα 10 με περίπατο μέσα στον Βόλο! Ο φετινός Παναθηναϊκός δείχνει να είναι μια εξαιρετικά κοντρολαρισμένη ομάδα σε όλες τις γραμμές της, βγάζει ενέργεια και πετυχαίνει τα τρίποντα! Έτσι και σήμερα στο Πανθεσσαλικό στάδιο (μπροστά σε 15.000 φιλάθλους του!!!) ανέδειξε όλες τις αρετές του και επικράτησε στο ντέρμπι των πρωτοπόρων πολύ εύκολα με το ευρύ 1-5!

Η ομάδα του Βόλου σε ελάχιστες περιπτώσεις μπόρεσε να ανησυχήσει τον Μπρινιόλι, με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ουσιαστικά να παίζουν στα «χαμένα» μη μπορώντας να ακολουθήσουν το τέμπο των παικτών του τριφυλλιού!

Στο 38’ και στο 44’ ο Παλάσιος με δύο υπέροχα τέρματα έβαλε μπροστά τους πράσινους στο πρώτο ημίχρονο! Ο Βόλος στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ανέβασε κάπως την απόδοσή του και απείλησε δύο φορές με τον Οζέγκοβιτς (47’, 59’) αλλά τα σουτ που επιχείρησε από καλή θέση κατέληξαν άουτ! Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός ανέβασε ξανά κατακόρυφα τον ρυθμό του και σκόραρε κατά ριπάς με τους Χουάνκαρ (63’), Τσέριν (67’) και Σπόραρ (76’)! Το μόνο που κατάφερε ο Βόλος ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής στο 84ο λεπτό με τον Νοκέρτ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα (έπειτα από πέναλτι που κέρδισε ο Τσοκάνης από τον Σένκεφελντ).

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Λούνα (86′ Ουές), Σιέλης, Εσκοβάλ, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (72’ Ματίγια), Πάολο Φερνάντες (86′ Μπατόκιο), Μεσκίδα (46’ Νοκέρτ), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71’ Κούτσιας)

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσες (87’ Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Τσέριν, Πέρεθ (77’ Τσόκαϊ), Μπερνάρ (86’ Γκάνεα), Παλάσιος, Σπόραρ (77 ’Ιωαννίδης), Βέρμπιτς (69’ Κουρμπέλης)

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ
Αθλητικογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ