Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Στην Πελοπόννησο ο Πανιώνιος!

Αντιμέτωπος με ΑΠΣ Πάτραι, Ερμιονίδα, Παναργειακό, Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, Αία Γαστούνης, Πανηλειακό, Πανγυθεατικό, ΑΟ Διαβολιτσίου, ΑΟ Πυλίου Κω, Ιάλυσο, Ρόδο, Αιολικό και ΑΕ Μυκόνου θα τεθεί ο Πανιώνιος, καθώς μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ πριν λίγες ώρες, τοποθετήθηκε στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

 

Έτσι, ο «Ιστορικός» θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο τον όμιλο της Πελοποννήσου, καθώς εκεί υπάρχουν ήδη ομάδες με μεγάλους προϋπολογισμούς και πολύ ενισχυμένα ρόστερ, όπως είναι ο Πανηλειακός, η Ρόδος, η Ερμιονίδα, ο Ιάλυσος και ο Αιολικός.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ύστερα από κλήρωση στις εγκαταστάσεις της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή μεταξύ των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Η διαδικασία διενεργήθηκε παρουσία εκπροσώπων όλων των προερχόμενων από την ΕΠΣ Αθηνών ομάδων που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής, δηλαδή του Αγίου Ιεροθέου, της Αγίας Παρασκευής, του Άρη Πετρούπολης, του Πανιωνίου και του Φωστήρα».

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ