Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Άραβες “γλυκοκοιτάνε” την προς πώληση Λίβερπουλ!

Δυναμικά, έχει μπεί στις διαπραγματεύσεις για την πώληση του Αγγλικού συλλόγου, το επενδυτικό γκρούπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προσφέροντας μέχρι στιγμής την πιο ανταγωνιστική πρόταση!

Από την Δευτέρα (7/11), όπου έγινε γνωστή η πρόθεση της Fenway Sports Group να δεχθεί προσφορές για την πώληση της Λίβερπουλ, οι επίδοξοι “αγοραστές” πάνε και έρχονται. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του κλαμπ, μετά από 12 χρόνια συνεχούς εξέλιξης και πολλών επιτυχιών της ομάδας, αποφάσισαν, όπως έγινε γνωστό από την athletic club, να προχωρήσουν στο επόμενο επενδυτικό τους εγχείρημα, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της ιδιοκτησίας του συλλόγου. Με βάση τα σχετικά δημοσιεύματα από την Αγγλία, η FSG, εδώ και αρκετό καιρό, προβληματιζόταν με την πορεία του συλλόγου, ειδικά εντός συνόρων, που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί επιτυχημένη την φετινή σεζόν!

Οι υποψήφιοι “γαμπροί”, για το χέρι των “κόκκινων”, έχουν κάνει ουρά έξω από την πόρτα της FSG, προσφέροντας αστρονομικά ποσά. Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες, φέρουν πιο κοντά στο κατώφλι της Λίβερπουλ Επενδυτικό γκρουπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο είναι έτοιμο να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 5 δισεκατομμύρια ευρώ!

 

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ