Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το συγκινητικό μήνυμα του Bobby

Ο Roberto Firmino δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσω του προσωπικού  λογαριασμού του στο Instagram, σχετικά με τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα της Βραζιλίας για το Παγκόσμιο κύπελλο του Κατάρ αναφερόμενος και σε εδάφιο μέσα από την Βίβλο.

Την Τρίτη 8/11 ο ομοσπονδιακός τεχνικός την εθνικής Βραζιλίας Tite ανακοίνωσε τα 26 μέλη της ομάδας που θα ταξιδέψουν στο Κατάρ ενόψει του Παγκόσμιου κυπέλλου. Το όνομα που δεν ακούστηκε ποτέ, ήταν αυτό του Roberto Firmino γεγονός το όποιο παραξένεψε πολλούς καθώς ο Βραζιλιάνος διανύει μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Liverpool έχοντας σε 19 παιχνίδια 8 γκολ και 4 ασιστ. Ο ίδιος, λίγες ώρες αργότερα, σχολίασε τον αποκλεισμό του από την αποστολή μέσω ανάρτησης στα social media, χρησιμοποιώντας εδάφια μέσα από τη Βίβλο.

“Ξεκινώντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα τα υπέροχα μηνύματα. Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ένα όνειρο για όλους τους ποδοσφαιριστές και το ίδιο ισχύει και για μένα.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα φανταζόμουν ή ονειρευόμουν για τη ζωή μου, αλλά βλέποντας πίσω είμαι ευγνώμων στον Θεό που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το όνειρο, που έζησαν κι άλλοι πολλοί.

Εσύ, Κύριε, θα του εξασφαλίζεις την ειρήνη, που ο νους του μένει σταθερός, επειδή σ’ εμπιστεύεται. (Ησαΐας 26:3)

Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να εκφράσω τον σεβασμό μου και να συγχαρώ όλους όσους κλήθηκαν. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα τιμή να υπερασπίζομαι την πατρίδα μου, ειδικά με το δώρο που μου έδωσε ο Θεός. Είμαι βέβαιος ότι ο Θεός έχει φυλάξει ό,τι καλύτερο για μένα.

“Γιατί γνωρίζω τα σχέδια που έχω για σένα”, λέει ο Κύριος, “σχέδια να σε ευημερήσουν και όχι να σε βλάψουν, σχέδια να σου δώσουν ελπίδα και μέλλον”. 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ