Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ρίχνει ματιές στον Οσιμέν η Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ολοκληρώνει έτσι άδοξα το δεύτερο πέρασμά του από την ομάδα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ψάχνουν ήδη τον αντικαταστάτη του με τον Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι να είναι ψηλά στη λίστα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, ενώ το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τον ίδιο. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα σενάρια που αφορούν το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Κριστιάνο να φύγει τον Ιανουάριο. Ωστόσο η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος είναι αυτή που μοιάζει η επικρατέστερη αυτή τη στιγμή.

Έπειτα από τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για τον Τσούπο-Μοτίνγκ, ένα άλλο όνομα βγήκε εσχάτως στο προσκήνιο. Αυτό δεν είναι άλλο από το όνομα του Βίκτορ Οσιμέν της Νάπολι. Ο Νιγηριανός επιθετικός της ιταλικής ομάδας είναι στην κορυφή της λίστας του Τεν Χάαχ και αναμφίβολα πρόκειται για μια εξαιρετική λύση.

Την δεδομένη στιγμή μοιάζει ως ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο στην κορυφή της επίθεσης της Γιουνάιτεντ. Τη φετινή χρονιά και σε 13 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Champions League, έχει απολογισμό 9 γκολ και 3 ασίστ. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι έμεινε για ένα διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ