Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για Ζορζίνιο

Το συμβόλαιο του Ζορζίνιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί ελεύθερα με κάποια ομάδα. Τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και η Γιουβέντους έχουν ήδη μπει στο κυνήγι της απόκτησής του.

Παρόλο που η Τσέλσι έχει κάνει αρκετές προσπάθειες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ιταλοβραζιλιάνου, υπάρχει χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά τα βρετανικά ΜΜΕ, παίκτης και ομάδα δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε μια νέα συμφωνία.

Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους «είναι στην γωνία» και παρακολουθούν τις εξελίξεις από κοντά. Οι Καταλανοί ήταν η πρώτη ομάδα που έγινε γνωστό ότι κοιτάζει τον παίκτη, με δημοσιεύματα να μπλέκουν εσχάτως και τους «μπιανκονέρι». Η «Γιούβε» θα αναζητήσει την ενίσχυσή της τον Ιανουάριο μετά και το φετινό κάζο της Ευρώπης. Παράλληλα μένει ζωντανή στην μάχη της τετράδας στην Ιταλία και ψάχνει τρόπο να βελτιώσει τις πιθανότητες της.

Ίσως αυτό παίξει κομβικό ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Και αυτό διότι η Γιουβέντους μοιάζει να έχει ως στόχο την απόκτηση του Ζορζίνιο από τον Γενάρη. Η «Μπάρτσα» από την πλευρά της, τον έχει μεν στη λίστα της αλλά για το καλοκαίρι.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ