Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Γουέστ Χαμ-Λέστερ: «Διπλό» και αναρρίχηση αναζητούν οι «Αλεπούδες»

Με αυξανόμενη δυναμική και υγιή ομάδα, η Λέστερ αντιμετωπίζει την Γουέστ Χαμ, για την 16η αγωνιστική της Premier League (17:00, Novasports 5).

Σε περίοδο φόρμας βρίσκεται η Λέστερ, που μετράει τρεις νίκες στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Έρχεται από άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Νιούπορτ Κάουντι. Πέτυχε δύο σερί εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) επί της Έβερτον.

Ακόμη, έχει σκοράρει στα έξι τελευταία ματς μακριά από το γήπεδό της. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι οι “αλεπούδες”, μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αδυναμίες της Γουέστ Χαμ και να πάρουν αποτέλεσμα στο Λονδίνο.

Από την άλλη πλευρά, η Γουέστ Χαμ προέρχεται από τον αποκλεισμό της στο Λιγκ Καπ από την Μπλάκμπερν και την ήττα-σοκ στο ντέρμπι με την Κρίσταλ Πάλας (2-1) στο πρωτάθλημα. Όπως γίνεται αντιληπτό, τα «σφυριά» βρίσκονται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, μετρώντας μόλις 4 βαθμούς στα 5 τελευταία τους ματς.

Φυσικά, η πίεση προς τον Μόγιες είναι μεγάλη, ενώ αυτό που προβληματίζει περισσότερο σχετικά με την εικόνα τους, είναι το γεγονός πως έχουν χάσει την ευχέρεια στο σκοράρισμα και την αποτελεσματικότητά τους.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ