Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δόξα Ασσήρου: Έτοιμη για ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα!

Εδώ και λίγη ώρα πραγματοποιείται η τελευταία προπόνηση της Δόξας Ασσήρου, εν όψη της Κυριακάτικης εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον «σκληροτράχηλο» Παύλο Μελά, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Α1 κατηγορίας.


Την περασμένη Τετάρτη η ομάδα του Γιάννη Παγώνη έπαιξε παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ Σταυρού στο γήπεδο του Σταυρού όπου και ηττήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι(5:4). Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού το σκορ ήταν στο 0:0(1:1 παρ.) και έτσι η Δόξα συνεχίζει το πολύ μεγάλο αήττητο σερί της από την αρχή της περσινής χρονιάς για τους αγώνες του πρωταθλήματος!

Στο στρατόπεδο της Ασσήρου επικρατεί πολύ καλό κλίμα παρότι η ομάδα αποκλείστηκε από το θεσμό του κυπέλλου και πλέον ρίχνουν το βάρος όπως είναι φυσικό στο πρωτάθλημα και τους στόχους που έχουν θέσει εξαρχής!
Η ομάδα θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα όσον αφορά το πρωτάθλημα(3 νίκες, 1 ισοπαλία) και πηγαίνει την Κυριακή στη Σταυρούπολη με ανεβασμένο το υθικό.

Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι την Κυριακή καθώς απέναντί της θα βρει μια καλή ομάδα, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να πετύχουν μία ακόμη νίκη και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου απέχουν 3 βαθμούς από τον δεύτερο της κατάταξης Ηρακλή Αμπελοκήπων (ισοβαθμεί με ΑΕ Ευόσμου και Κεραυνό Ωραιοκάστρου).

ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΟΥΛΗΣ
Αθλητικός Αρθρογράφος

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ